Özdilek

Eğitim

Balkan Gençleri İl Kültür Turizm Müdürlüğünü Ziyaret Etti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

       Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi, KOÜ Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, İzmit Belediye Başkanlığı ve Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ortaklığında 27-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Balkan Ülkeleri Gençliği Kocaeli Kampı” isimli proje T.C.Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından doğrudan proje desteği 2012 mali destek programı çerçevesinde desteklenmektedir. 

      Proje kapsamında İlimize gelen Balkan Ülkeleri gençleri ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi yetkilileri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan ZAMBURKAN tarafından gençlere İlimizin kültür ve turizm değerleri tanıtıldı ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verilerek İl Halk Kütüphanesi gezdirildi, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adil ÖĞÜTEN tarafından da kütüphane hakkında bilgilendirme yapıldı. Gelen gençler İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan ZAMBURKAN ve ekibine teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat