Özdilek

Güncel

Balonlar pazar günü patlayacak

CHP'den Belediye Başkan aday adayı Hakan Tanta, KYÖD Sosyal Tesisleri'nde seçim sürecine yönelik bir basın açıklaması yaptı.

24 Ekim 2013 Saat: 17:11
Balonlar pazar günü patlayacak
Balonlar pazar günü patlayacak

Hakan Tanta, 27 Ekim Pazar günü İzmit'in geleceğini belirleyecek bir demokrasi sınavının yaşanacağını kaydetti. Ziyarete gittikleri her yerde yeni bir isimin istenildiğini açıklayan Hakan Tanta, yeni bir isimden yana olduğu hatırlatarak, “Sefa Sirmen'i isteyenler Sirmen'e oy verebilir. Ama yeni bir isim isteyenler Hakan Tanta'ya oy verebilir Bu saten sonra ekip arkadaşlarımızda tüm kadromuzla seçim yerinde olacağız. Seçimi kazanacağımıza inancımız tamdır. Yeni bir yüz arayışının ismi Hakan Tanta'dır. Hesabımızı kitabımı yaptık. Bu saatten sonra suni bir çalışma filan yapmayacağız” dedi.
 
Öte yandan ‘CHP'de tabanın sesi adayını arıyor komitesini' eleştirmekten geri durmayan Hakan Tanta, şu şekilde konuştu: “Bu komitedeki isimler kendi kendine bir oyun oynadılar. 7 bin 400 kişinin esine 32 kişilik bir grup cevap veremez. Yönlendirme yapmalar bunlara hakları yoktur. CHP 90 yıllık bir partidir. Parti içinde bir parti olmaz. Bir takım insanlar algı değiştirme çalışması yapıyor. İl başkanımızın ismi sağda solda söylüyorlar. Maalesef bizim partimizin içinde de tabanla alakası olmayan profesyonel siyasetiler var. Ben bu simleri gördükçe değişim algısını provoke etmek istediklerini algılıyorum. 
 
Oy simsarlığı yapan arkadaşlarımız var. Bu saatten sonra bizimle ilgili farklı dedikodular yapıyorlar. Hiçbir şekilde uzlaşma çekilme gibi bir oluşumun içinde olmayacağız. Biz bu yıla çıkarken kimseden izin almadık, kimsenin kulu değiliz. Biz il başkanımız Yalçın Kuşkan'dan bir beklenti içinde olmadık. Zaten Kuşkan yenilikten taraf olduğu zamanında söylemiştir. Elimizdeki veriler çok net. Pazar günü sandıktan çıkacak ismi hep birlikte görüyoruz. Biz matematiksel çalışmalarımızı yaptık. Sandıktan kim çıkacağını şimdiden biliyoruz. Ön seçimlerde en çok üyeye sandığa getiren kazanacaktır. Bizim de tüm mahallelerde sandığa oy getirmek için çalışmalarımızı yaptık. Net bir şekilde ileride olduğumuzu görüyoruz. Bizim işimiz verilerle boş dolu olan balonlarla değil. Pazar günü balonların patladığını göreceğiz.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat