Özdilek

Güncel

Baran: Nevruz, milletimize güzellikler getirsin

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 21 Mart Bahar Bayramı olan Nevruz nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Baran, “Nevruz Bayramı’nın tüm milletimize güzellikler ve yenilikler getirmesini diliyorum” dedi.

21 Mart 2017 Saat: 09:41
Baran: Nevruz, milletimize güzellikler getirsin
Baran: Nevruz, milletimize güzellikler getirsin

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 21 Mart Bahar Bayramı olan Nevruz nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Baran, “Nevruz Bayramı’nın tüm milletimize güzellikler ve yenilikler getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı

 

Mesajında “Nevruz Bayramı, her yönüyle Türk gelenek ve görenekleriyle zenginleşmiş, ananevi ve temeli 5 bin yıllık Türk tarihine dayalı bir bayramdır” ifadelerine yer veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Hepimizin toprağın uyanmasını, tabiatın canlanmasını simgeleyen Nevruz Bayramı’na verdiğimiz önem elbette ki büyüktür. Bizim kültürümüzde önemli bir yeri olan ve baharın gelişini simgeleyen 21 Mart Nevruz Bayramı kültür coğrafyamıza hayırlar getirsin. Bizim Balkanlardan Orta Asya’ya kadar uzanan kültür coğrafyamızda, yüzyıllardan bu yana kutlanan Nevruz, hepimizin ortak değeri ve hepimizin ortak bayramıdır.

Aynı milletin mensuplarıyız

Bizler, dili, dini, mezhep ve inancı, etnik kökeni ve siyasi görüşü ne olursa olsun, aynı vatanın ve milletin mensuplarıyız. Hoşgörü, sevgi ve kardeşliğin filizlendiği bu topraklarda, asırlar boyunca farklı inançlara, dillere, etnik köken ve kültürlere sahip insanlar bir arada, huzur içinde yaşamıştır. Başta aziz milletimiz olmak üzere, müşterek kültür coğrafyamızda yaşayan tüm halkların Nevruz Bayramlarını kutluyor Nevruz’un, barış ve esenliğe vesile olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat