Özdilek

Güncel

Baro’nun üye sayısı 1199’a ulaştı

Kocaeli Barosu’nda, avukatlık stajını tamamlayan Av. Nilüfer Cüre, düzenlenen törenle ruhsatnamesini alıp yemin ederek göreve başladı.

11 Mart 2015 Saat: 20:03
Baro’nun üye sayısı 1199’a ulaştı
Baro’nun üye sayısı 1199’a ulaştı
Kocaeli Barosu Av. Umut  Gümüş Eğitim Salonu'nda gerçekleşen törende Av. Nülifer Cüre’nin yemin etmesiyle Kocaeli Barosu’nun üye sayısı 1199’a ulaştı. Törene Kocaeli Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, baro yönetimi, genç avukatın meslektaşları, dost ve akrabaları katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe, avukatlık mesleğinin çok dinamik bir meslek olduğuna dikkat çekti. En güçlü silahımız bilgidir diyen Gökçe,  mesleği yaparken meslek onurunu ve etiğini unutmamak gerektiğini vurguladı. Avukatların işlerini yaparken adaletli ve vicdanlı olmaları gerektiğinin de altını çizen Gökçe, "Genç arkadaşımızı yetiştiren ailesine de teşekkür ediyorum. Çünkü hukuk okumak her zaman zordur. Son zamanlarda avukatlar çok ciddi sorunlar yaşıyor. Bu kutsal mesleği layıkıyla yapacağına eminim” diye konuştu.  Gökçe, yemin edip göreve başlayan Av. Nilüfer Cüre’ye baromuzun tüm çalışmalarına katılmanı isterim “dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat