Özdilek

Güncel

Baroya 5 tane yeni avukat

Kocaeli Barosu, avukatlık stajını tamamlayan 5 genç avukatı daha kadrosuna katarak barodaki avukat sayısını bin 318’e çıkardı.

8 Eylül 2016 Saat: 08:15
Baroya 5 tane yeni avukat
Baroya 5 tane yeni avukat

Kocaeli Barosu binasının konferans salonunda düzenlenen programda beş genç avukat Dilşer Baykal, Volkan Güner, Mustafa Gündüz, Hümeyra Nur Yavuz ve Halil İbrahim Ordukaya Kocaeli Baro Başkanı Avukat Sertif Gökçe eşliğinde yemin ederek avukatlık ruhsatlarına kavuştu. Törene Kocaeli Baro Başkan Yardımcısı Nuri Almaz, önceki dönem baro başkanları, baro yönetimi, yemin eden avukatların aileleri ve meslektaşları katılım gösterdi. Düzenlenen tören ile Kocaeli Barosu’na kayıtlı avukat sayısı bin 318 oldu.

AVUKATLIK YAŞAM BİÇİMİDİR                                      

Törenin açılış konuşmasını yapan Kocaeli Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Arkadaşlarımızın, avukatlık mesleğini demokrasi ve hukuk ilkelerine inanarak yapacaklarından eminim. Günümüzde yetersiz kalan hukuk sistemine rağmen avukatlık mesleği toplumun aydınlık ve en önde gelen mesleklerinden biri olduğunu bilerek bu işi yapacaklardır. Avukatlık mesleği sadece bir meslek değil bir yaşam biçimidir. Bu arkadaşlarımızın hukuk için ellerinden geleni yapacaklarına eminim” ifadelerini kullandı.

Dilşer Baykal

1992 doğumlu Dilşer Baykal, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesin’nden mezun oldu. Avukatlık stajını  Talip Kavak’ın yanında yaptı.

Volkan Güner

1993 Doğumlu Volkan Güner, Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık stajını Şafak Çolak’ın yanında yaptı.

Mustafa Gündüz

1992 Doğumlu Mustafa Gündüz, Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.  Avukatlık stajını Hakan Özer’in yanında yaptı.

Hümeyra Nur Yavuz

1991 Doğumlu Hümeyra Nur Yavuz, İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık stajını Adnan Duman’ın yanında yaptı.

Halil İbrahim Ordukaya

1992 Doğumlu Halil İbrahim Ordukaya, Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık stajını Yakup Şakar’ın yanında tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat