Özdilek

Güncel

Başbakan Yıldırım Cuma'yı Gebze'den Kıldı

Başbakan Binali Yıldırım, Cuma namazını Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve geçen sene hizmete giren camide kıldı.

2 Temmuz 2016 Saat: 20:00
Başbakan Yıldırım Cuma'yı Gebze'den Kıldı
Başbakan Yıldırım Cuma'yı Gebze'den Kıldı

Başbakan Binali Yıldırım Gebze’de! Başbakan  Binali Yıldırım, Cuma namazını Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve geçen sene hizmete giren camide kıldı. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  ve AkP Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’nın eşlik ettiği Başbakan Binali Yıldırım, Cuma namazının ardından işçilere ve vatandaşlara, Gebze Belediyesi ikramı olan kandil simitlerinden takdim etti. Vatandaşlarla ve sanayi bölgesinde fabrikalarda çalışan işçilerle bir süre sohbet eden Başbakan Binali Yıldırım, ülke gündemi ve yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla açılışı yapılan Osmangazi Körfez Geçiş Köprüsü’nün Gebze bölgesine ve tüm Türkiye’ye hayırlı olması temennilerini paylaşan Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarının ardından, aracına davet ettiği Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’le birlikte GOSB’dan ayrıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat