Özdilek

Spor

Basın Liğ'ine 15 Takım Katılacak

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

  
İzmit Belediyesi’nin  gazeteciler arasındaki dostluk ve dayanışmayı geliştirmeyi amaçlamak için ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği Basın Ligi’ne bu sene rekor katılım oldu. İlk yıl 10 takımla  başlayan ligde bu sene 15 takım mücadele edecek.
Lige katılacak takım ve oyuncuların belirlenmesiyle ilgili İzmit Belediyesi’nde bir toplantı yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut başkanlığındaki toplantıya Özgür Kocaeli, Bizim Kocaeli,Çağdaş Kocaeli,Demokrat Kocaeli,Kocaeli Gazetesi,Kocaeli Tv,TV 41,Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın,İzmit Belediyesi Basın Yayın,Ulusal Basın,Değişen Kocaeli,Kocaeli Haberci,Anadolu Ajansı,Beyaz Kocaeli ve Kocaeli Ekonomi ile Haber 262’nin ortaklaşa kuracağı Eko-262 takım temsilcisi katıldı. Takımların oyuncu listelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantıda ligin 15 ya da 22 Şubat tarihinde başlanmasına karar verildi. Katılımın yoğun olduğu ligde ilk 6’ya giren takımların bir üst tura çıkmasına, kalan 4 takı arasında da  çaprazlama maç yapıp galip gelen 2 takımın daha tur atlamasına karar verilen toplantıda ayrıca disiplin konularında  taviz verilmemesi de karara bağlandı. Toplantıda ayrıca 5 olan disiplin kurulu üye sayısının 7 ye çıkartılması kararlaştırıldı. Buna göre disiplin kurulunda Demokrat Kocaeli’den Yiğit Barış,Kocaeli TV’den Yiğit Özcan,Çağdaş Kocaeli’den Hakan Yılmaz, Kocaeli Gazetesi’nden Hakan Yağcıoğlu,Özgür Kocaeli’den İbrahim Gürsel ve İzmit Belediyesi’nden Metin Özgül  yer aldı. Basın Ligi ile ilgili toplantıda  lig başlamadan önce bütün takım oyuncularının  katılacağı bir yemekli toplantı düzenlenmesi de kararlaştırıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat