Özdilek

Güncel

Başkan Baran’dan Esnafa Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, son olarak Hereke Bölgesi ve çevresindeki esnafları tek tek ziyaret ederek beklenti ve dileklerini dinledi.

14 Haziran 2016 Saat: 11:14
Başkan Baran’dan Esnafa Ziyaret
Başkan Baran’dan Esnafa Ziyaret

 Ramazan ayı boyunca esnaf ve sanatkarları ziyaret etmeyi planlayan Başkan Baran, esnaf ziyareti yaparken vatandaşlarla da hemhal oluyor. Ziyaretler sırasında esnaf ve vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Baran, onların istek ve taleplerini dinliyor.

Körfez“Kapımız da gönlümüz de size her zaman açık” vurgusu yapan Başkan Baran, gittiği her yerde büyük sevgiyle karşılanıyor. Başkan Baran’ın ziyaret ettiği esnaf, “Belediye Başkanını halk belirli zamanlarda ancak görebilirdi. Başkan’a ulaşmak derdini, sıkıntını anlatmak kelimenin tam manasıyla dertti. Ancak Başkanımız İsmail Baran’ı çok sık görüyoruz, kolay ulaşıyoruz ve her türlü sıkıntımızı hiçbir aracı olmadan doğrudan kendisine iletebiliyoruz. Sunduğu hizmetlerden de oldukça memnunuz.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat