Özdilek

Güncel

Başkan Bulut Çenesuy’unu Halk’a tanıtıyor

Başkan Bulut’un Çenesuyu’na yaptığı yatırımlar ve fabrikadaki kapasite artışı ile ilgili ilçe halkını seri toplantılar yaparak Çenesuyu’u yerinde tanıtıyor.

2 Ocak 2017 Saat: 07:12
Baişkan Bulut Çenesuy’unu Halk’a tanıtıyor
Başkan Bulut Çenesuy’unu Halk’a tanıtıyor

Başkan Bulut, ilçenin tüm dinamiklerinin belirlenen program dahilinde Çenesuyu A.Ş. Tesisleri’nde buluşacağını söyledi

 

STK’lar asırlık lezzeti inceledi

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Çenesuyu Fabrikası’ndaki yatırımların ve üretim aşamasının ilçe halkına tanıtılması noktasında ilk etapta sivil toplum kuruluşlarının başkanlarını ve yönetimlerini ağırladı. Çenesuyu’ndaki değişimi yerinde görmek isteyenleri üretim tesislerinde konuk eden Başkan Bulut, bir program dahilinde ilçedeki okullarda eğitim gören öğrencilerin de fabrikada ağırlanacağını söyledi. Derince’nin doğal hazinesi ve damakların değişmez lezzeti Çenesuyu’nun önemli bir marka olduğunu belirten Başkan Bulut, “Çenesuyu Fabrikamızdaki yatırımların ve üretim aşamasının halkımıza tanıtılması için ilk programımızı sivil toplum kuruluşlarımız için düzenledik. Daha sonraki süreçte öğrencilerimizi bilgilendirmek ve ufuklarını açmak için programlara devam edeceğiz. Bu asırlık lezzeti ilçemizdeki tüm halkımıza anlatacağız” dedi.

 

Çenesuyu cam şişe ile buluşacak

Fabrikadaki yatırımların devam edeceğini ve yakın zaman içerisinde Çenesuyu’nun cam şişe ile buluşturulacağını aktaran Başkan Bulut, “Çenesuyu, Derince’nin ve Kocaeli’nin önemli bir markası. Bu değerimize hep birlikte sahip çıkmalıyız. Çenesuyu’nun her damlası bizim için çok önemli. Belediye başkanı olmadan da başka su içmiyordum. Şimdi de Çenesuyu’ndan başka su içmiyorum. Yakın zaman içerisinde ilçemizin değerli lezzetini cam şişe ile buluşturacağız. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

Kapasite 4 katına çıktı

Sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına ve yönetimlerine fabrikayı gezdiren Başkan Bulut, “Geçtiğimiz yıl 2 bin metre karelik alanı inşa ettik. Yeni makinemizle birlikte fabrikamızın kapasitesini 4 kat arttırdık. Yaptığımız bu yatırımlar Derince’miz için çok önemli. Eski makine saatte 12 bin pet şişe üretirken yeni makine saatte 45 bin adet üretebilme kapasitesine sahip.  Yeni makine ile birlikte tesislerde şimdi saatte 57 bin pet şişe üretimi yapılıyor. Çenesuyu’nu el değmeden kaynağından şişeleyerek tüketicilerimize sunuyoruz. Yeni makineler aynı zamanda yüzde 45 elektrik ve yüzde 30 su tasarrufu da sağlıyor” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat