Özdilek

Güncel

Başkan Doğan pasta kesti İzmit Belediyesi’ndeki

Başkan Doğan pasta kesti İzmit Belediyesi’ndeki geleneksel toplu doğum günü etkinlikleri devam ediyor. Belediyenin BİR-İZ Grubu tarafından düzenlenen etkinlikle, ay içinde doğanların toplu doğum günü kutlamaları yapılıyor. Şubat ay

7 Mart 2017 Saat: 09:33
Başkan Doğan pasta kesti İzmit Belediyesi’ndeki
Başkan Doğan pasta kesti İzmit Belediyesi’ndeki

İzmit Belediyesi’ndeki geleneksel toplu doğum günü etkinlikleri devam ediyor.  Belediyenin BİR-İZ Grubu tarafından düzenlenen etkinlikle, ay içinde doğanların toplu doğum günü kutlamaları yapılıyor. Şubat ayı içinde doğan 122 personel için Belsa’nın terasında düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katılarak çalışanların mutluluğuna ortak oldu.

 

Moral motivasyon için önemli

Belediyenin çeşitli birimlerinde çalışanların doğum günülerini kutlayarak sağlıklı huzur dolu günler dileğinde bulunan Başkan Doğan “personelimizin moral ve motivasyonu bizim için çok önemli.  Onları bir araya getirmek, özel günlerini hatırladığımızı göstermek ve paylaşımlarda bulunmak amacıyla bir uygulama başlattık. 

 

 

Belediyecilik kolay iş değil

Allah nasip etti bir yıl daha yaşadınız.  Bir yıl daha geçti yaşlandım diye üzülmek yerine,  bir yıl daha yaşadım diyerek şükretmek lazım. Yaşamak da, yaşlanmak da bir lütuf. Allah sağlık, sıhhat huzur, ailenizle birlikte güzel yaşlanmalar nasip etsin. Belediyecilik kolay bir iş değil. Biz de titiz insanlarız. Ama şunu bilin ki, milletimizin işi için çaba gösteriyoruz.  Vatandaşımızın hakkını, hukukunu, delikli kuruşunu ziyan etmeden hak hukuk çerçevesinde çalışmak bizim ilkemizdir.  Sizlere de bu hassasiyeti gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. “ dedi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat