Özdilek

Güncel

Başkan Gökçe Bizi Şaşırtmaya Devam Ediyor…

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe seçildiği günden beri dur durak bilmeden Derince için her şeyin en güzelini yapmak için çaba harcıyor.

23 Temmuz 2024 Saat: 01:56
Başkan Gökçe Bizi Şaşırtmaya Devam Ediyor…
Başkan Gökçe Bizi Şaşırtmaya Devam Ediyor…

Başkan Gökçe Bizi Şaşırtmaya Devam Ediyor…

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe seçildiği günden beri dur durak bilmeden Derince için her şeyin en güzelini yapmak için çaba harcıyor.

 NHA/Özgen Sarıkaya

Başkan gökçe her şey derince için sloganıyla yola çıkarak derince için çalışmalarını dur durak bilmeden devam ettiriyor. Sosyal demokrat belediyeciliği hayata geçirip Derince’nın kaderini değiştirmek Derince’yi köy konumundan çıkarıp yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Derince’de Alışveriş Festivali Başlıyor

 

Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı Alışveriş Festivali beş gün boyunca devam edecek

Beş Gün Boyunca Devam Edecek

İlçe genelinde yedi kurs merkezinde faaliyetlerini sürdüren Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) bünyesinde hazırlanan el emeği göz nuru eserler, düzenlenecek Alışveriş Festivali’nde satışa sunulacak. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin kursiyerlerin ürettikleri eserleri ekonomiye kazandırmalarına fırsat oluşturmak düşüncesiyle hayata geçirdiği Alışveriş Festivali beş gün boyunca açık kalacak.

Harikalar Sahili Otoparkı

24-28 Temmuz tarihleri arasında Harikalar Sahili Otoparkı’nda gerçekleşecek Alışveriş Festivali’ne Derincelilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 24 Temmuz Çarşamba günü saat 19.30’da gerçekleşecek açılış töreni ile başlayacak olan Alışveriş Festivali ilk gün saat 24.00’de sona ererken, perşembe ve cuma günleri 19.00-24.00 saatleri arasında hizmet verecek. 27 Temmuz Cumartesi ve 28 Temmuz Pazar günü saat 16.00’da başlayacak olan festival ise gece 24.00’e kadar devam edecek.

Derince’de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri

  

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin öncülüğünde düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü, Çınarlıdere Mesire Alanı’nda gerçekleşti

Çınarlıdere Mesire Alanı

Derince Belediyesi’nin ‘Çevre Denince; Temiz Derince’ temalı etkinlikler kapsamında düzenlediği Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü, pazar günü Çınarlıdere Mesire Alanı’nda gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin eşi Av. Sibel Gökçe ile birlikte katıldığı yürüyüşe belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Doğanın Eşsiz Güzelliği

Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ne katılımlarından dolayı ilçe sakinlerine teşekkür eden Başkan Gökçe yaptığı değerlendirmede “Kıymetli halkımızla, sağlıklı bir yaşam için Çınarlıdere Mesire Alanı’nda buluşmaya devam ediyoruz. Doğanın eşsiz güzelliği eşliğinde, hep birlikte Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü etkinliğimizde mutlu bir gün geçirdik. Sağlık her şeyden önce gelir. Haydi, hep birlikte adım atmaya devam edelim” dedi.

Derince Kent Meydanı’nda Aşure İkramı

   

Derince Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Kent Meydanı’nda düzenlediği etkinlikte vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Derince Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Kent Meydanı’nda aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın sağlandığı programda Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Başkan Gökçe düzenlenen etkinlikte vatandaşların Muharrem ayını tebrik ederek, “Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin sembolü ve dayanışmanın en güzel örneği olan aşureleri Kent Meydanımızda kıymetli halkımızla paylaştık. Vatandaşlarımızla birlikte paylaşmanın ve sevginin güzelliklerini yaşadık” dedi.

 Başkan Gökçe’den Taşköprülüler Derneği’ne Ziyaret

 

Derince Taşköprülüler Derneği’ne konuk olan Başkan Gökçe, dernek üyelerinin görüş ve önerilerini aldığı ziyarette yaptıkları çalışmaları paylaştı

Sahadaki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, kentin dinamiği olan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunmaya önem veriyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak Çınarlı Mahallesi’nde yer alan Derince Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret etti. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Yamen, Çınarlı Mahalle Muhtarı Salih Rıdvan Kara ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda karşılıklı görüş alışverişi gerçekleşti. Ev sahipliklerinden dolayı Derince Taşköprülüler Derneği Başkanı Hayati Demir ve dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Gökçe, yaptıkları çalışmaları paylaştıkları programda görüş ve önerileri de dikkatle not aldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat