Özdilek

Çevre

Başkan Hürriyet Her Zaman Vatandaşla İç İçe

İzmit belediye başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Seçimlerden zaferle çıkıp Meclis çoğunluğunu elde edince daha azimli ve daha iyi hizmet etmek, Vatandaşların talep ve önerilerine daha hızlı çözümler üretmek için ekibiyle birlikte sahada.

6 Temmuz 2024 Saat: 12:36
Başkan Hürriyet Her Zaman Vatandaşla İç İçe
Başkan Hürriyet Her Zaman Vatandaşla İç İçe

Başkan Hürriyet Her Zaman Vatandaşla İç İçe

İzmit belediye başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Seçimlerden zaferle çıkıp Meclis çoğunluğunu elde edince daha azimli ve daha iyi hizmet etmek, Vatandaşların talep ve önerilerine daha hızlı çözümler üretmek için ekibiyle birlikte Mahallelerde Vatandaşı dinleyip hızlı çözümler üretmek için sürekli sahada olmaya özen gösteriyor.

 NHA/Özgen Sarıkaya

İzmit Belediyesi, Şirintepe’de Cuma Namazı sonrası cemaat ile buluştu

İzmit Belediyesi yöneticileri, geleneksel olarak devam ettiği Cuma Namazı sonrası cemaat buluşmalarına Şirintepe Merkez Camii’nde devam etti

İzmit Belediyesi her hafta Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla birlikte olma geleneğine devam ediyor. Şirintepe Merkez Camii’nde gerçekleşen programa İzmit Belediyesi İnanç Masası Sorumlusu İsmet Kanık ve Köy Hizmet Masası Sorumlusu Turgay Oruç katıldı.

   

Talepler Dinlendi

Vatandaşlara, İzmit Belediyesinin Aşevi’nde üretilen kek ve limonata ikram edildi. İzmit Belediyesi yöneticileri cemaatle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlar ise ilgi ve alakalarından dolayı yetkililere teşekkür etti.

İzmit Belediyesi Arızlı Mahallesi sakinlerinin taleplerini dinledi

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk, Lütfü Obuz, İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ercan Balseçen ve birim müdürleri Arızlı Mahallesinde incelemelerde bulunarakMuhtar Ruhan Menteş’ten bilgi aldılar

İzmit Belediyesi saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk, Lütfü Obuz, İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ercan Balseçen ve birim müdürleri

Arızlı Mahalle Muhtarı Ruhan Menteş’i ziyaret ederek mahallenin durumu hakkında bilgi aldılar. Muhtar Ruhan Menteş’in ilettiği talepler not alındı ve gerekli çalışmaların yapılacağı ifade edildi.

  

ARIZLI SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Bölgede ikamet eden vatandaşla da buluşan İzmit Belediyesi heyeti bölge sakinlerini de dinledi ve iletin taleplerin karşılanması adına muhtarlığın ve belediyenin koordineli bir şekilde hareket edeceğini vurguladı. Arızlı Mahalle Muhtarı Ruhan Menteş ve vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

İzmit Belediyesi, Alikahya Fatih Mahallesi’ni modern yollara kavuşturmaya devam ediyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Fatih Mahallesi’nde mesaisine asfalt devam etti. Çalışmalar sonucunda bölge sakinleri modern bir yola kavuştu

İzmit Belediyesi vatandaşların ulaşımdaki konforunu arttırmak adına çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Fatih Mahallesi’nde bulunan Uygur Caddesi, Selman Sokak, Baharlı Sokak, Taşköprü Caddesi ve Baş Sokak’ta yapılan asfalt iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında ekipler tarafından 320 ton asfalt kullanıldı.

   

BÖLGE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Bölge sakinleri çalışmalardan dolayı Başkan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmaları kentin dört bir yanında devam edecek.

Başkan Hürriyet, Halk Buluşmalarında vatandaşları dinlemeye devam ediyor

İzmitlilerle doğrudan iletişim kurmak adına Halk Buluşmaları programlarına devam eden Başkan Hürriyet, makam odasında ağırladığı İzmitlilerin sorunlarına kulak verdi

   

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve ihtiyaçları doğrudan dinlediği Halk Buluşmaları programına devam ediyor. Bugün, samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşmada Başkan Hürriyet, vatandaşları dinledi

TALEP VE SORUNLAR NOT ALINDI

Programda yer alan birim müdürleri vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını tek tek not aldı. Vatandaşın memnuniyetine büyük önem veren Başkan Hürriyet, program sonrası vatandaşlara teşekkür ederek, iletilen sorun ve önerilerin değerlendirileceğini ve çözüm süreçlerinin titizlikle takip edileceğini belirtti. İzmitliler de kendilerini her zaman samimiyetle dinleyen Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.

İzmit'in en yeni cazibe merkezi için kaçırılmayacak yatırım fırsatı

100. Yıl Parkı Bıçkıdere Göleti ihaleye çıkıyor!

  

İzmit'in en yeni cazibe merkezi için kaçırılmayacak yatırım fırsatı olan 100. Yıl Parkı Bıçkıdere Göleti Yeni Nesil Yaşam Alanı'nda 3 restoran- kafe alanı ihaleye çıkıyor

İzmit Belediyesi, yıllarca harabe halde bırakılan Gölkay Park’a yeniden hayat veriyor. Geçtiğimiz aylarda lansmanı yapılan ve yeni adıyla 100. Yıl Parkı Bıçkıdere Göleti" Yeni Nesil Yaşam Alanı olarak bilinen alanda, 1.2 ve 3 numaralı restoran ve kafe alanları ihaleye çıkacak. Bu dükkanlar için belirlenen muhammen bedeller 37.000.00 TL ile 65,000.00 TL arasında değişiyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 17 TEMMUZ

Dükkânların kiralama ihalesi, 18 Temmuz günü saat 11.30’da açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek. Kazanan teklif sahipleri, 10 yıl müddetle bu dükkânları kiralama hakkına sahip olacaklar. İhaleye katılmak isteyenler, 17 Temmuz saat 16.00’ya kadar ihale zarflarını İzmit Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edebilirler. Vatandaşlar https://bit.ly/3XSoz6K adresinden veya 318 00 00 numaralı telefonda detaylı bilgi alabilir.

YENİ NESİL YAŞAM ALANI

100. Yıl Parkı Bıçkıdere Göleti" Yeni Nesil Yaşam Alanı, İzmit halkına sosyal ve ekonomik anlamda önemli katkılar sunmayı hedefliyor. Yenilenen yüzüyle bölgeye hareketlilik getirecek olan bu projede, vatandaşlar hem doğal güzelliklerin tadını çıkaracak hem de çeşitli ticari faaliyetlerden yararlanabilecekler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat