Özdilek

Güncel

Başkan Kan İnönü Meydan Esnafını Gezdi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Çarşı mahallesi İnönü meydanında bulunan esnafları ziyaret eden kandıra belediye başkanı Cengiz Kan’a, Fen İşleri Müdürü Tülin Oruç ve Fen İşleri Sorumlusu Muammer Küçükbayrak eşlik etti.

Vatandaşlarla yüz yüze iletişim kurma noktasında titiz davranan Başkan Kan, İnönü meydanı esnafını ziyaret etti. Vatandaşların isteklerini dinleyen Başkan Cengiz Kan, bölgeye yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, “El birliği ile sorunların üstesinden geleceğiz. İnönü meydanında bulunan havai hatların yer altına alınması, ince sokak yolunun parke yapılması ve meydan da bulunan çarşı taksi esnafına şoförlerin bekleyebileceği bir bina ve İnönü meydanı üzerindeki yapılması gereken çalışmaların kısa zaman sonra başlayacağını belirtti ve Kısa süre içersinde İnönü meydanına yapılması planlanan çalışmalar çözeceğiz” dedi.

Başkanın ziyaretinden ötürü duydukları memnuniyeti ifade eden çarşı esnafı ve vatandaşlar Başkan Kan’a teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat