Özdilek

Güncel

Başkan Yaman Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

OYAK ve TÜBİTAK’ın birlikte organize ettiği Matematik yarışmasında Kocaeli genelinde başarıya imza atan Yahya Kaptan Anadolu Lisesi Öğrencilerini Belediye Başkanı Cemil Yaman ödüllendirdi.

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman öğrencilerin başarısını kutlamak ve diğer öğrencileri teşvik etmek için OYAK ve TÜBİTAK’ın birlikte organize ettikleri Matematik Yarışmasında dereceye giren başarılı öğrenciler ve emeği geçen öğretmenlere cep telefonu hediye etti.

 

Belediyelerin görevlerinin sadece yol, kaldırım ve park yapmaktan ibaret olmadığı dile getiren Başkan Yaman, sosyal projelerle vatandaşa hizmet götürmenin de belediyenin görevleri içerisinde olduğuna dikkat çekerek, “göreve geldiğimiz günden bu yana kamu kurum ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerinde olduk. Eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında birçok hizmet ürettik.”dedi.

 

Dilovası’nın eğitimde başarı sıralamasında adını duyurarak, imkânı olan birçok gözde okulu geride bırakmış ve önemli bir başarıya imza atmıştır. Bizler de öğrencilerimizi kutlamak ve diğer öğrencilerimizi de teşvik etmek istedik. Belediye olarak gençlerimizin eğitimi için elimizden gelen çaba, destek ve gayreti gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Genç yaşta öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirerek, gelecekte daha azimli çalışmalarına birer ufuk açmak en büyük arzumuzdur. Bu ödül ve teşviklerle daha büyük başarılara imza atmalarını istiyoruz.”dedi.

 

Okul önünde düzenlenen törene Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın yanı sıra Okul Müdürü Oktay Okyay, Müdür Yardımcısı K.Mehmet Gül dereceye giren öğrenciler Taha Bingöl, Gülistan Sayan, Beril Oğuz, Necla Uruş katıldılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat