Özdilek

Güncel

Başkan Yaman'dan GYTE Rektörüne Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, GYTE Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Orhan Şahin’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, GYTE Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Orhan Şahin’e ziyarete Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Akbulut’da katıldı.
GYTE Rektörü Prof. Dr. Orhan Şahini, rektörlük makam odasında ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, hayırlı olsun temennisinde bulunduğu Prof. Orhan Şahin’i Gebze Belediyesinde görev yaptığı sıralarda tanıdığını ve çok iyi bir akademisyen ve yönetici olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Yaman, “Sayın Şahin bilimsel çalışmalarla ülkemize ve insanlığa çok önemli katkıları olacağı muhakkaktır” dedi.

GYTE Rektörü Prof. Dr. Orhan Şahin’de Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ülkemiz ve insanlığa hizmet tek bir noktadan olmuyor. Belediye Başkanımızın ilçesine ve bölgemize yaptığı çalışmaları ülkemize ve insanlığa yapılan çalışmalar olarak görüyorum. Belediye ile ileriki zamanlarda üniversite ve yerel yönetimler arasında karşılıklı ilişkilerin ve değişik alanlarda ortak projelerin gerçekleştirilmesi için ortak çalışmalar yapılması için işbirliğine hazırız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat