Özdilek

Güncel

Başkan Yıldırım, bayanlarla kahvaltı yaptı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ereğli’li kadınlar ile bir araya geldi.

20 Mart 2017 Saat: 11:53
Başkan Yıldırım, bayanlarla kahvaltı yaptı
Başkan Yıldırım, bayanlarla kahvaltı yaptı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ereğli’li kadınlar ile bir araya geldi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın eşi Tuğba Yıldırım ile katıldığı kahvaltıya ilgi büyüktü. Ereğli Şahane Restoran da düzenlenen kahvaltıya 250 bayan katıldı. Başkan Yıldırım’ın ev sahipliğini yaptığı kahvaltıya katılan bayanlar, hem kahvaltı yaptı hem de yaklaşan Referandum ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini konuştular.

Kahvaltının ardından konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; ‘’ Öncelikle bizleri kırmayıp davetimize icabet eden hanımlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ereğli bizler için yeri her zaman farklı olan bir mahallemizdir. Tabi ki sizlerin de bizler için hem yeri hem önemi hem de sevgisi farklıdır. O yüzden aramıza nifak sokmaya çalışanlara, aramızı bozmaya çalışanlara aldırış etmeyelim ‘’ dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın konuşmalarını büyük bir zevk ile dinleyen Ereğlili hanımlar başkan Yıldırım’ın vermiş olduğu kahvaltıdan ve kendilerine duyduğu sevgiden ötürü teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat