Özdilek

Güncel

Başkan Zafer Bayramı’nı kutladı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bayram mesajı ile Kocaelili hemşehrilerinin ve bütün Türk milletinin zafer bayramını kutladı.

 


 
SEVİNÇ İÇİNDE KUTLUYORUZ
Her yıl 30 Ağustos gününü, Büyük Taarruz'un galibiyetle sonuçlanması ve düşman askerlerinin yurdumuz sınırlarını terk edişinin yıldönümü olarak sevinç içinde kutluyoruz. Bu yıl da Kocaeli’mizde bir dizi etkinlikle Büyük Taarruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlanacak.
 
BİR DAHA ACI GÜNLER YAŞAMAYALIM
Bu amaçla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla hemşehrilerinin ve bütün Türk Halkı’nın bayramını kutladı. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, binlerce şehidin kanıyla sulanmış bu aziz vatanın kolay kazanılmadığına vurgu yaparak, Allah’ın milletimize bir daha öylesi acı günleri yaşatmamasını diledi.
 
ÜLKEMİZİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ
Başkan Karaosmanoğlu şunları söyledi: “Bugün alnı ak, başı dik olarak yürüyebiliyorsak, o kahraman insanların yüzü suyu hürmetinedir. Memleketimizin dört bir yanından gelmiş, bağımsızlık ve özgürlük için mücadele vermiş şehit ve gazilerin çocukları, torunları olan bizlerin, bu güzel ülkenin kıymetini bilmemiz ve birlik içerisinde ülkemizi daha güzel yarınlara ulaştırmamız gereklidir. Bu vesile ile bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin Zafer Bayramı kutlu olsun!”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat