Özdilek

Güncel

Başkan'dan Ulaşıma Yerinde Denetim

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Başkan Karaosmanoğlu,  yoğunluğun en yüksek olduğu mesai saati öncesinde belediye otobüslerinde denetim yaptı. 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ulaşımın en yoğun olduğu sabah saatlerinde otobüslerde denetim yaptı. Mesai saati öncesinde Büyükşehir’in otobüslerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, yolcuların ulaşımla ilgili görüş ve önerilerini de aldı. Vatandaşlar Başkan Karaosmanoğlu’na ulaşımdan memnuniyetlerini ifade etti.
EN YOĞUN SAATLERDE İNCELEME
Bölgemizi etkisi altına alan kış şartları ve kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Ulaşım Daire Başkanlığı’nın aldığı önlemleri yerinde görmek isteyen Başkan Karaosmanoğlu, yolculuğun en yoğun olduğu 07.00-09.00 saatleri arasında belediye otobüslerine bindi. Vatandaşlarla birlikte durakta bekleyen ve otobüse binen Başkan Karaosmanoğlu’na Ulaşım Daire Başkanı Abdulmuttalip Demirel, Kara Ulaşım Şube Müdürü Salih Kumbar ve ulaşım denetleme görevlileri eşlik etti.
VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERLE SOHBET
İncelemelerine Gündoğdu’daki kalıcı konutlar mevkiinden başlayan Başkan Karaosmanoğlu, mesai öncesinde yoğunluk yaşanan 120 Bayındırlık-Umuttepe, 13 Y. Akarca-Umuttepe, 93 Marina-Umuttepe ve 125 Üçyol-Körfezkent hatlarında tek tek otobüslere bindi. Gece saatlerinde yoğun kar yağışının yaşandığı Gündoğdu’nun yüksek kesimlerinde yollarda yapılan çalışmaları da inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, bindiği belediye otobüslerinde de işe giden vatandaşlar ve okullarına giden öğrencilerle sohbet etti.
YOLCULAR ULAŞIMDAN MEMNUN
Belediye ekiplerinin yaptığı tuzlama ve yol açma çalışmaları sayesinde kapalı hiçbir yolun bulunmadığını ifade eden yolcular, Başkan Karaosmanoğlu’na Büyükşehir’in ulaşım hizmetlerinden duydukları memnuniyeti de aktardı. Çalışmalarla ilgili olarak daire başkanı Demirel ve görevlilerden bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşların görüş ve önerilerini de dinledi.
7 GÜN 24 SAAT HİZMET
Bölgemizi etkisi altına alan soğuk havanın hemen ertesinde ilk mesai gününde herhangi bir olumsuzluk olmaması için denetlemeye çıktığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak her alanda halkımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz ve biz, 7 gün 24 saat Kocaeli halkının huzuru, mutluluğu ve rahatı için hizmet ediyoruz’’ ifadesini kullandı.   

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat