Özdilek

Güncel

Başkandan Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
Başkan Karaosmanoğlu, KYÖD Başkanlığı’na seçilen Tanta ile yönetimini ziyaret etti
 

 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KYÖD Başkanı Hakan Tanta ile yeni yönetimine konuk oldu. Tanta’yı kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’KYÖD gibi önemli STK’larımızdan kentin sorunlarıyla ilgili projeler geliştirmelerini bekliyoruz’’ dedi.
BAŞKAN’DAN KYÖD’E ZİYARET
Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği(KYÖD) Başkanlığı’na seçilen Hakan Tanta ile yönetimine iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Karaosmanoğlu’na Başkan Vekili İlyas Şeker de eşlik etti. Tanta ile yönetimini kutlayan ve başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’KYÖD; Kocaeli’nde önemli görevler ve hizmetler yapmış, köklü ve yararlı bir derneğimiz. Seçilmek kadar, hizmet etmekte önemli. Size ve yönetiminize başarılar diliyoruz. Bu yolda üstümüze ne düşerse, biz hazırız’’ ifadesini kullandı.
SAMİMİ HİZMETLER ÜRETMEK İSTİYORUZ
Başkan Karaosmanoğlu ile Başkan Vekili Şeker’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden Tanta ile KYÖD yöneticileri, göreve gelmelerinin ardından dernekte ve kentte bir heyecan oluştuğuna dikkat çekti. Tanta, ‘’Burası hepimizin, bütün derneklerimizi birlikte bir şeyler üretmeye çağırıyoruz. Samimi bir şekilde, yerel yönetimlerimizle birlikte hizmet vermek istiyoruz’’ açıklamasını yaptı. Başkan Karaosmanoğlu da, Büyükşehir olarak KYÖD gibi STK’lardan Kocaeli’nin sorunlarına yönelik fikir, öneri ve projeler beklediklerini söyledi. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat