Özdilek

Güncel

Başsavcı Mehmet Ali Kurt’tan kutlama

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

8 Mart 2018 Saat: 11:14
Başsavcı Mehmet Ali Kurt’tan kutlama
Başsavcı Mehmet Ali Kurt’tan kutlama

Kurt mesajında şunları söyledi: “Duyguları, mantığı ve zekâsı ile topluma ışık tutan, hayatın her alanında ihtiyaç duyduğumuz ilgiyi, yardımı ve şefkati gerek anne, gerek eş gerek emekçi olarak fedakârca sunan kadınlarımıza bu özel gün vesilesiyle teşekkürlerimi iletiyor, saygılarımı sunuyorum.

 Kadınlarımız toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Özellikle aile kurumunun temel taşıdır.

Kadının ilerlemesi, yetenek ve potansiyellerini geliştirmesi hem sosyal adaletin bir şartı hem de sürdürülebilir, adil ve kalkınmış bir toplumu inşa etmenin tek yoludur.

Demokratik bir ülke için kadının güçlendirilmesi, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk vb. alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan faydalanıyor olması gerekmektedir.

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alarak modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmış ve insan olmanın pek çok erdemine doğuştan sahip olan kadınlarımızın toplumda hak ettiği saygıyı ve değeri görmelerini diliyor,  Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat