Özdilek

Siyaset

Baştopçu ile Şeker Gece yarısı EVET peşindeler

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Körfez ilçede gece yarısına kadar bir dizi ziyaretlerde bulundular.

 

 

 Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Seyfettin Yıldız, Körfez Belediyesi Kirazlıyalı Bölge Koordinatörü Nurettin Yıldırım, Sevindikli Köyü’nde katıldıkları iftar programından sonra ilçe merkezine indiler.

 

Yeniyalı Mahallesi’nde yeniden düzenlenerek hizmete alınan parkta çay içerek vatandaşlarla sohbet eden Baştopçu ile Şeker, daha sonra beraberindekilerle birlikte sahile indiler. Ramazan ayı ile güzel havaların etkisiyle sahili dolduran vatandaşlarla sohbet eden Baştopçu ile Şeker, sıcak diyalogların yaşandığı sohbetlerde vatandaşlara 12 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek referandumumun önemini anlatarak mutlaka sandığa giderek Türkiye’nin geleceği için EVET oyu kullanmalarını istediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat