Özdilek

Güncel

Bayan Voleybolculardan Nevzat Doğan'a Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

İzmit Belediyespor bayan voleybol takımı oyuncuları ile antrenörleri Baykurt Özden ve Asuman Nazlı Özden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. Aldıkları seri galibiyetlerle dikkat çeken İzmit Belediyesporlu bayanlar yakaladıkları başarıyla haklı bir sevin yaşıyorlar.

 Takımın performansı ve son durumu hakkında Doğan’ı bilgilendiren takım antrenörlerinden Bozkurt Uslu, sporcuların sevinçlerini Başkanla paylaşmak istediğini söyleyerek; “Takım olarak iyi bir yerdeyiz. Tek sıkıntımız bizlere ait tesis olmamasıdır. Buna rağmen iki maçı üst üste kazanarak moralimizi daha da arttırdık. Sizlerin desteğiyle başarılı yarınların bizlerin olacağına inanıyoruz” dedi. Başkan Doğan da bayan voleybolcuların başarılarıyla gururlandığını söyleyerek; “Amatör sporun ruhuna yakışacak şekilde mümkün olan her türlü desteği kulüplerimize sağlamaya çalışıyoruz. İzmit Belediyespor olarak bay ve bayan futbol takımları sonrası bayan voleybolcuların da bu denli aktif ve başarılı olmaları bizleri çok mutlu ediyor. Biliyorsunuz, Cephanelik bölgesinde spor kompleksi çalışmalarını başlattık. Burası tamamlandığında spor camiası çok önemli bir tesise daha kavuşacaktır. Kuruçeşme’deki spor tesisimizde de düzenleme ve ışıklandırma çalışmaları yaparak hiçbir masraftan kaçınmadık. Sizlerin bu başarıları gelecekte bir kapalı salon ihtiyacını da gündemimize getirebilir” diyerek desteğin süreceği mesajını verdi. İzmit Belediyespor Bayanlar A takımı kadrosu önümüzdeki için deplasmanlı lige hazırlanıyor. Başkanlık katındaki toplantı salonunda yapılan ziyarete küçükler, yıldızlar, genç ve A takım sporcuları ile velileri de katıldı. Doğan ziyarette sporculara dünya klasiklerinden kitaplar hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat