Özdilek

Güncel

Bayraktar Köyü kanalizasyon şebekesine kavuşuyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


 
İzmit ilçe sınırları içerisinde yer alan ve yaklaşık 300 hanenin bulunduğu Bayraktar köyünde kanalizasyon hattı yapılıyor.

 

 

 Daha önce kanalizasyon hattının bir kısmının yapıldığı köyün tamamı, yeni hat yapımı ile birlikte kanalizasyon şebekesine kavuşacak.
 
ÇALIŞMALAR BAŞLADI
İzmit’in doğusunda yer alan ve geniş bir ova üzerinde kurulan Bayraktar köyünde tarım ve hayvancılık yapan yaklaşık 1000 nüfus yer alıyor. Yatırım programı çerçevesinde geçtiğimiz yıl Bayraktar Köyü’nde 450 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, köyün kalan kısmındaki altyapı çalışmalarına bir süre önce başladı.
 
ÇALIŞMALAR 30 GÜN SÜRECEK
İSU İzmit Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kurum imkânları kullanılarak yapılan çalışmalar seraların yoğun olduğu bölgede sürüyor. İkinci etap çalışmalarında 300 mm çapında beton büz boru kullanılıyor. Toplam 750 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı ile abone bağlantılarının yapılacağı çalışmaların 30 gün sürmesi hedefleniyor.
 
ARITMA TESİSLERİNDE BERTARAF EDİLECEK
Atıksu hattı, Uzunçiftlik Bayraktar köyü yolu üzerinde bulunan kanalizasyon kolektör hattına bağlanacak ve köyün atıksuları buradan arıtma tesislerine gönderilerek bertarafı sağlanacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat