Özdilek

Güncel

BBP’nin Karamürsel ve Körfez adayları netleşti

BBP, Sakarya’daki aday tanıtım toplantısında Körfez ve Karamürsel adayları, Genel Başkan Mustafa Destici tarafından açıklandı.

13 Ocak 2014 Saat: 14:55
BBP’nin Karamürsel ve Körfez adayları netleşti
BBP’nin Karamürsel ve Körfez adayları netleşti

Büyük Birlik Partisi’nin Sakarya’da aday tanıtım programında iki aday adayının bulunduğu Körfez’de mevcut İlçe Başkanı Mustafa Arha, Karamürsel’de ise tek aday adayı olan Tuba Türkmen, Destici’nin açıklamasıyla resmen aday oldu. İl Başkanı Serhat Duyar’ın geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada ilçelerde gösterdikleri aday adaylarının aday olabileceğini söylemişti.

KÖRFEZ VE KARAMÜRSEL KESİNLEŞTİ

Aday tanıtım toplantısında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Karamürsel’de Tuba Türkmen, Körfez İlçe Belediye Başkanlığı için Mustafa Arha ile kazanacaklarını söyledi. Körfez ve Karamürsel adayı Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı tanıtım programının final kısmında açıklandı. Programa, Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, BBP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Av. Şeref Gönenli, Karamürsel Adayı Tuba Türkmen ve Körfez İlçe Adayı Mustafa Arha katıldı. Program sonrası BBP’liler objektiflere poz verdi.

DESTİCİ GELİYOR

Programda konuşan İl Başkanı Serhat Duyar, “Kocaeli Büyükşehir Adayımız Av. Şeref Gönenlinin ardından Körfez ve Karamürsel adaylarımız açıklandı. Büyük Birlik Partisi olarak bugüne kadar kentimizde oluşan suni gündemler yerine milletimizin esas sorunları ile siyaset yaptık. BBP adayları vatandaşlarımız tarafından ilgi ile takip ediliyor. Önümüzdeki günlerde açıklanan projeler ile milletimiz çözümün BBP olduğunu görecek. Ayrıca Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici Aday tanıtım programı için Kocaeli’ne gelecek” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat