Özdilek

Güncel

Bebek gömdüler zannettiler, kedi mezarı çıktı

İzmit İlçe Jandarma ekipleri telefonla gelen Kent ormanına bebek gömdüler ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler olay yerine geldiklerinde ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

14 Eylül 2014 Saat: 16:58
Bebek gömdüler zannettiler, kedi mezarı çıktı
Bebek gömdüler zannettiler, kedi mezarı çıktı

Son zamanlarda vatandaş olarak suç içerikli konularda olması gerektiğinden fazla duyarlı olabiliyoruz. Son olarak Kent ormanında ailesi ile birlikte dolaşmaya giden bir vatandaş gördükleri karşısında şok içinde kaldı.

HAVLUYA SARDI

Elinde bir kafes ile gelen vatandaş önce Kent Ormanında bir çukur kazdı. Daha sonrası kafes içerisinden çıkardığı havluyu kazdığı çukura koyarak üzerini kapadı. Etrafını da taşlarla çevirerek tam bir bebek mezarına çeviren şahıs kafesi de mezar başında bırakarak gözlerden uzaklaştı. Uzaktan izleyen vatandaş ise hemen Jandarma ekiplerini arayarak “Biri Kent Ormanına bebek gömdü” diyerek ihbarda bulundu.

KEDİ ÇIKTI

İhbarı alan İzmit İlçe Jandarma ekipleri hemen harekete geçerek hızlı bir şekilde Kent Ormanına geldi. Mezarı bulan jandarma ekipleri savcıya haber verdikten sonra kazmaya başladı.  Kazıyı yapan ekipler mezarı açarak havluya ulaştılar. Havluyu açan ekipler karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına döndüler. Bebek cesedi ihbarı alarak olay yerine gelen ekipler kedi ölüsüyle karşılaştılar. Havludan bebek cesedinin çıkmaması sevindirirken kedinin sahibi çok sevdiği ve kaybettiği kedisine cenaze merasimi düzenlemiş olduğu anlaşıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat