Özdilek

Spor

BELEDİYE DERİNCE SPOR YARINKİ MAÇA GALİBİYET PAROLASI İLE ÇIKIYOR

Belediye Derincespor bu pazar günü 16.30'da ilk iç saha maçına çıkıyor

7 Eylül 2024 Saat: 14:58
BELEDİYE DERİNCE SPOR YARINKİ MAÇA GALİBİYET PAROLASI İLE ÇIKIYOR
BELEDİYE DERİNCE SPOR YARINKİ MAÇA GALİBİYET PAROLASI İLE ÇIKIYOR

Belediye Derincespor bu pazar günü 16.30'da ilk iç saha maçına çıkıyor. Kendi evinde oynayacağı maçta Belediye DerinceSporun yarın rakibi geçtiğimiz sezon 3. ligden yükselen Elazığ Spor olacak. Geçen haftaki deplasman maçında Van Spor ile karşılaşmış ve şanssız bir biçimde sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılmıştı.

Yarınki maçta galip gelerek iç sahasında taraftarlarına güzel bir futbol şöleni ve galibiyet hediye ederek taraftarlarına ve ilçe halkına mutluluk yaşatmak istiyor.

BELEDİYE DERİNCESPOR'A MAÇ ÖNCESİ DESTEK

Kocaeli'de profesyonel ligde mücadele eden iki takım var. Bunlardan biri şehrin dinamiği olan 1. ligde mücadele eden Kocaelispor diğeri ise 2. ligde mücadele eden Belediye Derincespor. Geçen sezon Belediye DerinceSpor ligde kalmayı başarmıştı. Sezon sonu yönetimde ve kadroda değişikliğe gitti. Bu sezon kulübün başına Derince’li İş insanı Nevzat Bayram geçti. İyi ki de geçti! Kadroda ve yönetimde yapılan değişimin ardından ilçeyi lig havasına sokmak adına stadyum yolu bayraklar ile donatıldı. Billboardlara maça davet çağrıları yapıldı. Bu sezon küllerinden doğan bir Belediye DerinceSpor izleyeceğiz.

 

TÜM DERİNCE MAÇA

Başkan Nevzat Bayram Derince halkını takımının yanında olmaya davet ederken kazanmaya yönelik isteklerinin olduğunu maçın son dakikasına kadar mücadele etmekten vazgeçmeyeceklerini de belirtti.

Bugün tesislerinde maç öncesi son idmanına çıkan takımı Derince’li İş İnsanı BBP Derince ilçe başkanı ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Samet Çetin ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti. Samet Çetin bundan sonraki süreçte takımın ve başkanla yönetiminin yanında olacaklarını belirtti ve yarınki maça tüm Derince’li hemşerilerimizi bekliyoruz dedi.

Ayrıca iç sahada yapacakları maç öncesi Takımı ve Kulüp başkanı Nevzat Bayram'ı geçen sezon takımın psikolojik danışmanı Hilal Sarıkaya ziyaret ederek başarılar diledi. Takımın oynanan müsabakalarda taraftar desteğini yanında hissetmesi psikolojisini olumlu anlamda etkilediğini ve mücadele isteğini pekiştirdiğini dile getirdi. 

Derince'mizin Spor kenti olması ve başarılarının devamı için HAYDİ DERİNCE MAÇA.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 4 yorum yapılmıştır
Mert 07.09.2024 15:46
Hilal hocam bee
Cemal 07.09.2024 15:44
Nevzat Başkana teşekkürler bu kulübü ne rezil bir haldeyken aldı Derincemiz adına sevinçliyiz
Alperen 07.09.2024 15:43
HER ZAMAN YANIMIZDA OLAN SAMET BAŞKANIMIZ CANSIN VAR OL
Derinceli 07.09.2024 15:42
Bizim psikolog ablayla bu sezon çalışılmayacakmi o zaten devam etmiyormu
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat