Özdilek

Güncel

Belediye otobüslerinde internet dönemi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir’in toplu taşıma araçlarında orta ve uzun mesafeli hatlarda ücretsiz kablosuz internet ağı sistemi getirileceğini açıkladı - See more at: http://www.cagdaskocaeli.

1 Nisan 2014 Saat: 18:31
Belediye otobüslerinde internet dönemi
Belediye otobüslerinde internet dönemi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan Ulaşımda Ücretsiz İnternet Projesi kapsamında, kademeli olarak orta ve uzun mesafeli hatlardaki araçlarda kablosuz (wireless) internet bağlantıları kurulmaya başlandı. Daha önce İstanbul’daki belediye otobüslerinde uygulamaya başlanılan internet hizmeti, yeni proje ile Kocaeli’deki belediye otobüslerinde de verilecek.

TC KİMLİK NO VERMEDEN GİRİLEMEYECEK

İnternet yasasına göre düzenlenen proje, Türkiye’de bu anlamda ilk olma özelliği taşıyor. İnternete girecek yolcular kendi güvenlikleri için Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Numarası’nı girdikten sonra telefonlarına gönderilen şifre ile internete erişim sağlayabilecek.

- See more at: http://www.cagdaskocaeli.com.tr/haber/belediye-otobuslerinde-internet-donemi-h41756.html#sthash.j382jLzh.dpuf

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat