Özdilek

Güncel

‘Benim Profilo’m Resim Yarışması’na başvurular başladı

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin bu yıl ikinci kez düzenlediği ‘Benim Profilo’m Resim Yarışması’ bu yıl ‘Evimde Profilo’ temasıyla 4-8 ve 8-12 yaş çocukların resimlerini bekliyor. ‘Benim Profilo’m 23 Nisan Resim Yarışması

14 Mart 2017 Saat: 09:49
‘Benim Profilo’m Resim Yarışması’na başvurular başladı
‘Benim Profilo’m Resim Yarışması’na başvurular başladı

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin bu yıl ikinci kez düzenlediği  ‘Benim Profilo’m Resim Yarışması’ bu yıl ‘Evimde Profilo’ temasıyla 4-8 ve 8-12 yaş çocukların resimlerini bekliyor. ‘Benim Profilo’m 23 Nisan Resim Yarışması’na başvurular 15 Nisan’a kadar devam edecek.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kahramanları çocuklar için düzenlediği ‘Benim Profilom 23 Nisan Resim Yarışması’, bu yıl ‘Evimde Profilo’ temasını taşıyor. 15 Nisan 2017 tarihine kadar başvuruları devam edecek olan yarışmaya katılan eserler, 4-8 yaş ve 8-12 yaş olmak üzere iki ayrı kategoride değerlendiriliyor.  

Yarışma süresince her adayın sadece tek bir eserle katılabildiği yarışmada çocuklar, A3 boyutta (297mmx420mm) kağıda çizdikleri resmin yüksek çözünürlüklü jpg görselini ya da taranmış halini www.benimprofilom.com adresine yükleyebilecek ya da en yakın Profilo Yetkili Satıcısına başvuru formunu doldurarak  teslim edebilecekler.

Jüri değerlendirmesi sonucunda, her iki kategoride de ilk üç resmin sahipleri, birbirinden renkli ödüller kazanacak. Yine her iki kategorinin 4.’süne de mansiyon ödülü olarak bir boya seti hediye edilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat