Özdilek

Spor

Besyo’da Sınav Heyecanı

Her yıl yapılan Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları rekor bir katılımla yapıldı. Sınava tam 2385 kişi girdi.

29 Haziran 2014 Saat: 00:48
Besyo’da Sınav Heyecanı
Besyo’da Sınav Heyecanı

Beden Eğitimi, Rekraasyon, Antrenörlük, Spor Yöneticiliği olmak üzere  dört bölüme kayıt yaptırmak isteyen  Lise mezunları ve milli sporcular, müthiş bir performansla sınavı kazanmak için ter döktüler. Öğrenciler çeşitli dallarda ve konulan kıstaslarda hünerlerini sergilediler.

515 KADIN ADAY VAR

1750 erkek aday, 120 erkek milli aday, 450 kadın aday ve 65 milli kadın aday ilk aşama yüzme sınavı ve ikinci aşama parkurda koşu, atlama, top saydırma,  rakiplerini eleyebilmek için yarıştılar.

TİTİZ BİR ELEME

Sınavlar, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Prof. Dr. Yavuz Taşkıran'ın başkanlığında, Fakülte Sekreteri Fadime Erdoğan'ın denetiminde, hocalar tarafından  titizlikle sürdürüldü. Ayrıca, sınavlar Beden eğitimi öğretim elemanlarınca kamera kaydı alınarak yapıldı.

Kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin isimleri ve aldıkları puanlar 3 gün sonra açıklanacak.

NHA/ V.Selçuk

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat