Özdilek

Güncel

Bilal Dündar ve TADEF Yönetim Kurulu İbrahim Karaosmanoğlu’nu Ziyaret Etti

Bugün TADEF Başkanı Bilal Dündar ve Yeni Yönetim Kurulu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyarette bulundu.

19 Aralık 2016 Saat: 17:49
Bilal Dündar ve TADEF Yönetim Kurulu İbrahim Karaosmanoğlu’nu Ziyaret Etti
Bilal Dündar ve TADEF Yönetim Kurulu İbrahim Karaosmanoğlu’nu Ziyaret Etti

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu 4. Genel Kurulu gerçekleşmiş ve yeniden Başkan olarak Bilal Dündar seçilmişti. Bu Federasyon seçimi ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir tebrik ve kutlama mesajı yayınlamıştı.

Bugün TADEF (Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu) Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Dündar ve Yeni Yönetim Kurulu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyarette bulundu. Dündar, kutlama ve tebrik mesajı için teşekkür etti. Federasyon ile ilgili bilgiler verirken yeni yönetim kurulunu da Karaosmanoğlu’na tanıttı. Çeşitli istişarelerde bulunan Dündar ve Karaosmanoğlu geçmişe dayanan dostluk görüntüleri sergiledi.

Dündar, ‘’İbrahim Başkanımız bizim her zaman yanımızda olmuştur, bundan sonrada elini üzerimizde hissetmek isteriz. TADEF ve çalışmalarımız ile ilgili bilgi verdik. İleride yapacağımız projelerimizden bahsettik. Çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunduk’’ Dedi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat