Özdilek

Spor

Birlikspor Anadolu Selçukpor'u 1-0 Yendi

İlk etap kampın Erzurum'da hazırlık maçı serisiyle sürdüren Kocaeli Birlikspor son oynadığı rakibi Konya Anadolu Selçukspor karşısında sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

3 Ağustos 2015 Saat: 12:16
Birlikspor Anadolu Selçukpor'u 1-0 Yendi
Birlikspor Anadolu Selçukpor'u 1-0 Yendi
rzurum Atatürk Üniversitesi 1 Nolu Futbol Sahası'nda oynanan karşılaşmaya Kocaeli Birlikspor, kalede Fatih, Erhan Yılmaz, Erhan Eren, Engin, Emre Balak ,Turgay Gölbaşı , Maksut, Ali Kemal, Erhan Şentürk, Uğur, Serhan Yılmaz onbiriyle karşılaşmaya başladı. Konya temsilcisi karşısında üstün bir oyun sergileyen yeşil siyahlılar,rakibi karşısında baskılı ve mücadeleci bir oyun sergiledi.Karşılaşmanın ikinci yarısında Murat Türkan;Recep Yılmaz,Metincan,Emrecan,Umut Kaya,BurakYahya Kemal, Sergen,Yusuf Furkan ve Yunus İlgen oyuna girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Hollanda'dan denenmek için takımla birlikte idmanlara çıkan Burak 56.dakikada attığı golle Kocaeli Birlikspor, Anadolu Selçukspor 1-0 yenerek üçüncü hazırlık karşılaşmasında galip gelmeyi başardı. Yeşil siyahlılar ilk hazırlık maçında Azerbaycan temsilcisiyle 2-2 berabere kalırken, ikinci hazırlık maçında ise Erzurum Belediyespor'a 1-0 yenilmişti. Öte yandan 5 Ağustos'ta Samsunspor'la hazırlık maçı oynayacak olan Kocaeli Birlikspor'un maçı ertelendi. Samsunspor'un kampı erken bitirmesi üzerine ertelenen hazırlık maçının ardından yeşil siyahlılar,4 Ağustos'ta Bayburtspor ile, 5 Ağustos'ta ise Ofspor ile birer hazırlık maçı yapacak. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat