Özdilek

Güncel

Bisikletin girmediği ev kalmayacak

Bisiklet şehri İzmit sloganıyla yola çıkan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, şehirde bisikletin girmediği tek bir ev bile bırakmamakta kararlı.

11 Mart 2017 Saat: 08:10
Bisikletin girmediği ev kalmayacak
Bisikletin girmediği ev kalmayacak

Türkiye’de ve dünyada eşi ve benzeri olmayan bir şekilde 2012 yılından itibaren devlet, özel okul ayrımı yapmadan ortaokul birinci sınıflara her yıl 5 bin bisiklet dağıtmaya başlayan Başkan Doğan, geçtiğimiz yıl yine bir ilke imza atarak 5 bin öğretmene de bisiklet verdi. Bu yıl yine 10 bin adet bisikletin sahipleriyle buluşacağını belirten Doğan, Dr. Ferdi Koçal, Yarbay Refik Cesur ve Özel Kocaeli Güneş Ortaokulu’ndan 400 öğrenciye bisikletlerini teslim ederek, çocukların bisiklet hayallerini gerçekleştirdi.

Yeşilova Spor Tesisleri’nde düzenlenen bisiklet dağıtım törenine Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Örgev, KASFK Başkanı Murat Aydın, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve muhtarlar katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat