Özdilek

Güncel

Biz artık Kocaeli'liyiz

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ettiler.

3 Şubat 2018 Saat: 18:23
Biz artık Kocaeliliyiz
Biz artık Kocaeli'liyiz

Belediye meclis üyesi Canan Soylu’nun da hazır bulunduğu ziyaret için konuklarına teşekkür eden Başkan Doğan “Erzurum insanı yiğitliğiyle, dadaşlığıyla, duruşuyla, vatanına, milletine sevdasıyla her zaman ön planda olan kişilerdir.

 

Kocaeli’nin hamuruna karıştık

 

Kocaeli’de de Erzurumlu hemşerilerimiz çok güzel işler yaparak şehrimize ayrı bir değer ve kıymet katıyorlar. Doğduğumuz yerleri unutmuyoruz, vefamız var ama biz artık Kocaeliliyiz. Kocaeli’nin hamuruna karıştık, yoğurulduk. Burası için çalışıyoruz, üretiyoruz. Buradaki insanlarımızın daha güzel yaşamaları için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Dernekçilik, kolay iş değildir. Hoş bir seda bırakmak için çalışıyorsunuz. İzmit Belediyesi olarak her zaman derneklerimizin yanındayız. Şehrimize, vatandaşlarımıza katkı sağlayacak, değer katacak tüm projelerde biz varız” dedi.

 

İzmit’te yaşamak bir ayrıcalık

 

İzmit’te yaşamanın, burada faaliyet göstermenin bir ayrıcalık olduğunu belirten Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun da “ Belediye Başkanımızın İzmit sevdasını ve çalışmalarını hepimiz yakından takip ediyoruz. Bizlerden gelen her türlü önerilere açık bir başkanımız var” şeklinde konuştu.  

 

 FOTO: Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ettiler.

 

Etiketler: Nevzat Doğan,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat