Özdilek

Güncel

Bizi adam yerine koymuyorlar

726 konutlu 1. Etap Akpınar Mahallesi Arızlı TOKİ Konutları sakinlerinin kendi aralarında oluşturdukları yönetim kurulu üyeleri önceki akşam CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’i konuk etti.

13 Aralık 2013 Saat: 20:10
Bizi adam yerine koymuyorlar
Bizi adam yerine koymuyorlar

Sirmen’in yanı sıra Tamer Aktaş ve Bozkurt Uslu’nun da katıldığı toplantıda, Arızlı Toki Konutları sakinleri Sirmen’e ilk olarak sorunlarını ve isteklerini anlattı, ardından isyanlarını dile getirerek, ‘ bizi adam yerine koymuyorlar “ şeklinde konuştular.

Önceki akşam Sefa Sirmen ve beraberindekileri Arızlı TOKİ Konutları yönetim toplantı odasında konuk eden konut sakinleri, yeni bir yerleşim yeri oldukları için sıkıntılarının da oldukça fazla olduğunu söyledi. Doğru dürüst elektriklerinin ve doğalgazlarının olmadığını söyleyen konut sakinleri, “ burada çocuklarımız ve bizler için hiçbir sosyal faaliyet yapabileceğimiz alanlarımız yok. Ulaşımımız oldukça sıkıntılı. Yollarımız kötü. Rica minnet çöp konteynerlerini aldık. Sorunlarımızı anlatmak için gittiğimizde ise, siz köy statüsündesiniz diyorlar. Köylerin yararlandığı hizmetleri getirin dediğimizde ise 2014’te cevabını alıyoruz. Size dar gelirlilerin oturacağı yerlerimi verdiler orası villa yapılacak alan diyerek bizi adam yerine koymuyorlar” şeklinde konuştular. Sirmen’e isteklerini sıralayarak, öncelikle sorunlarımızın çözüme kavuşturulmasını ardından ise, bu bölgede çevre düzenlemesi, çocukların oynayacağı alanlar, sağlık ocağı ve kültür evi istiyoruz” dediler.

Konut sakinlerinin sorunlarını tek tek dinleyen, istekleri not alan CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, neyiniz eksik ise tarafımızdan yerine getirilecek dedi. Akpınar Mahallesi Arızlı TOKİ Konutları’nın bulunduğu bölgeyi herkesin imreneceği bir yer haline getireceklerini söyleyen Sirmen, “Burası bizim çekim merkezi yapacağımız yerlerden biri. Bizim söz verip de yapamadığımız bir şey yok. Sizlere çok eziyet çektirildi. Hala da çektiriliyor. Bu sıkıntıları hep birlikte aşacağız. Bunların kıblesi bile belli değil. Size bu eziyetleri çektirenlere 30 Mart’ta ders vereceksiniz. Çalışanla çalışmayanı ayıracaksınız” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat