Özdilek

Siyaset

Bizi Elma Şekeriyle Kandırmaya Çalışıyorlar

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

CHP Kireçocakları Mahalle Sorumlusu Engin Ediş, Büyükşehir Belediyesi tarafından seçim yatırımı olarak dağıtılan kemanlara tepki gösterdi. “Uyduruk bilgisayarlardan sonra, uyduruk kemanlar dağıtarak halkı kandırmaya çalışıyorlar” diyen Ediş, sözlerini şöyle sürdürdü, “Kireçocakları Mahallesi’nde evi yıkılan vatandaşların haklarını vermek yerine insanlara uyduruk keman vererek oylarını almaya çalışıyorlar. Bizi elma şekeri vererek kandırmaya çalışıyorlar. İnsanlar perişan halde naylon evlerde oturuyor. Ama birileri uyduruk bilgisayar ve kemanla rant elde edip zenginleşirken açlıkla mücadele eden insanlarımızın evleri boşaltılıp yıkılıyor.

 

Roman vatandaşların sırtından ucuz siyaset yaparak göz boyamaya çalışıyorlar. Roman açılımı diyerek şirin gözükmeye çalıştıkları insanlar aç, işsiz ve perişan durumdalar. 8 yıldır 56 evimizi yıktınız ama hiçbir hizmet yapmadınız. Biz dilenci değiliz ama siz bizi dilenci yapmaya çalışıyorsunuz, insanlarımızı göçe zorluyorsunuz. Kireçocaklarını boşaltıp bundan rant elde etmeye çalışıyorsunuz. Hiç belediye vatandaşın evini başına yıkar mı? Siz yıktınız. Hiçbir CHP’li belediye halkının başına evini yıkmamıştır, yıkmaz da. Bu soysuz düzeni yıkacağız. Benim roman kardeşlerimi kirli siyasetinize alet edemeyeceksiniz. Cevabımız seçimlerde suratınıza bir tokat gibi inecektir. Bizler onurlu yaşayacağız, bizi onursuz yapamayacaksınız.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat