Özdilek

Güncel

Borç yapılandırmada süre başladı

TBMM'ye sunulan kanun teklifine göre hem 9 milyon borçludan 73 milyar liralık kamu alacağı yapılandıracak.

5 Mayıs 2017 Saat: 10:23
Borç yapılandırmada süre başladı
Borç yapılandırmada süre başladı

TBMM'ye sunulan kanun teklifine göre hem 9 milyon borçludan 73 milyar liralık kamu alacağı yapılandıracak.

 

 Borçlu olan milyonlarca vatandaşa müjde

Daha önce yapılandırmadan yararlanamayan vatandaşlar borçlarını faizsiz ödeyebilecek. Borçlara Yeni Yapılandırma Geliyor! Vergi, Prim, Su Faturası, Askerlik, Trafik  Nüfus cezaları ödemeleri yeniden yapılandırılacak. Kamuya borcu olanlar dikkat! Yeni yapılandırmanın Meclis maratonu başladı. Başvurular bu ay başlayacak. 30 Haziran’a kadar başvuranlar, borçlarını azaltıp kolayca kapatabilecek.

Maraton dün başladı

Vergi, prim, su, ceza gibi borçlara yeni yapılandırma için geri sayım başladı. 31 Mart 2017'ye kadar olan kesinleşmiş borçlar için hazırlanan yapılandırma tasarısının Meclis maratonu dün başladı. Borçlara yeni yapılandırma geliyor! Vergi, Prim, Su Faturası, Askerlik, Trafik , Nüfus cezaları ve ecrimisil ödemeleri yeniden yapılandırılacak.

Amaç borçlardan kurtulmak

 Hükümetin referandum öncesi gündeme getirdiği 'borçlarda yeni yapılandırma tasarısı hayata geçti. Düzenlemenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanıp Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla da başvuru süresi başlayacak. 30 Haziran'a kadar başvurularını yapanlar, kolayca borçlarından kurtulacak. Ana paranın tahsilinden vazgeçmeyen tasarı, vergi, prim, su faturası borçları, ecrimisil ödemeleri, askerlik, trafik ve, nüfus cezalarına yapılandırmasına imkan sağlayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat