Özdilek

Güncel

Bugün Basın Onur Günü

16 Ocak Basın Onur Günü düzenlenecek bir törenle kutlanacak. Etkinlikler kapsamında Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluşunun 30. yıldönümü de kutlanacak.

16 Ocak 2016 Saat: 10:53
Bugün Basın Onur Günü
Bugün Basın Onur Günü

Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkenin ileri gazetecileriyle bir araya gelerek gerçekleştirdiği ilk ve tek basın toplantısında Cumhuriyet’in ilanının müjdesini verdiği İzmit Kasr-ı Hümayun’da, düzenlenecek bir törenle kutlanacak. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin organizasyonuyla düzenlenen törene; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başta olmak üzere, milletvekillerimiz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, 60 cemiyet başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağlayacak.

 

FARKLI BİR PROGRAM

Etkinliğimizde yine ülkemizin önemli gazeteci, yazar ve televizyoncuları da teşrif edecekler. Kentimizin yetiştirdiği ve ülkemizin en önemli tarihçileri arasında yer alan Ahmet Nezih Galitekin, Sabah Gazetesinden Yavuz Donat, CNN Türk Televizyonu Programcısı Nevşin Mengü, Habertürk Televizyonu Programcısı Balçiçek İlter, A Haber’den Salih Nayman ve Milliyet Gazetesi Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün de aramızda olacaklar. Yine bizlerin ve meslektaşlarımızın büyük heyecan ile beklediği TOKİ Basın Sitesi ile ilgili proje ile ilgili detaylarda açıklanacak. Öte yandan Darıca’da hazırlanan Medya Evi’nin açılışı da yarın yapılacak. Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nin gezilmesinin ardından Basın İlan Kurumu Tesisleri gezilecek. KGC Başkanı Çetin Gürol tüm meslektaşlarını etkinliklere davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat