Özdilek

Güncel

Bulut’tan CHP grubuna çağrı; Yönetime sizi de alalım

Başkan Bulut, sürekli Çenesuyu’nda yönetim tarzını eleştiren ve denetimsizlikten yakınan CHP grubundan yönetim kuruluna bir arkadaşlarını vermelerini talep etti. Ancak CHP’liler bu teklife de yanaşmadı.

7 Ocak 2015 Saat: 15:01
Bulut’tan CHP grubuna çağrı; Yönetime sizi de alalım
Bulut’tan CHP grubuna çağrı; Yönetime sizi de alalım

Derince Belediye Meclisi’nin 2015 yılında gerçekleştirdiği ilk toplantısında öncelikli olarak denetim komisyonunda görev yapacak olan isimler belirlendi. Yapılan gizli oylama neticesinde Mehmet Ali Karaaslan, Fatma Akarsu, Mustafa Adnan Yıldız, Ali İhsan Altın ve Bekir Dursun, denetim komisyonuna seçildi. 5 maddenin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken katiplikleri ise İbrahim Eren ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. Toplantıda muhalefetin eleştirilerine yanıt veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, askeri hastane alanı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önünde askeri bölge olarak kullanılan yaklaşık 140 dönümlük arazinin TOKİ’ye devir aşamasında olduğunu belirten Başkan Bulut, “Burada konut yapılacağına dair olan iddialar kesinlikle söylentiden ibaret. Biz bu alana konut yapılmasına karşıyız ve bu konuda halkımıza güvence veriyorum” dedi.

 

SAMİMİ DEĞİLSİNİZ
Bu bölgenin yapılacak istişareler neticesinde konut düzeni kurulmadan kullanılacağını belirten Başkan Bulut “Derince’ye faydası olacak ilçemize değer katacak bir proje yapılmasını istiyoruz. Ben belediye başkanı olarak şunu taahhüt ediyorum. Buranın bir kısmı hastanenin devamı niteliğinde kullanılabilir. Üniversite ile koordinasyon kurularak eğitim alanları oluşturulabilir veya yeşil alan olarak da değerlendirilebilir. Fakat şunu kesinlikle taahhüt ediyorum biz başkanlık yaptığımız sürece oraya konut yapılmayacak” dedi. Gündeme geldiği günden beri Çenesuyu’ndaki sermaye artırımına karşı çıkan ve Çenesuyu’nun denetime açılmamasından şikayet eden CHP grubuna bu konuda önemli bir çağrıda bulunan ve Çenesuyu yönetim kuruluna bir meclis üyelerini vermelerini dahi teklif eden fakat bu teklifi de kabul edilmeyen Başkan Bulut “O zaman sizler bu değerlendirmelerinizde samimi değilsiniz ve sırf muhalefet olmak adına kısır bir siyaset yapıyorsunuz” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat