Özdilek

Sağlık

Bursa’da Temiz Enerji Sempozyumu Yapılacak

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

17 yıldır düzenlenen Ulusal Temiz Enerji Sempozyumu (UTES), bu yıl Bursa’da yapılacak. Marmara Belediyeler Birliği tarafından da desteklenen organizasyon, 01-05 Aralık 2010 tarihlerinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

 

İlk organizasyonu Su Vakfı ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğinde, 17 yıl önce gerçekleştirilen ve her yıl ivmesini arttırarak devam eden Ulusal Temiz Enerji Sempozyumları (UTES), 01 – 05 Aralık 2010 tarihlerinde planlanan Ulusal Temiz Enerji Günleri (UTEG) içerisinde gerçekleştirilecektir. Ayrıca UTEG çerçevesinde Ulusal Temiz Enerji Fuarı (UTEF) ile Rüzgar, Güneş ve Hidroelektrik konularının detaylı olarak işleneceği Temiz Enerji Kursu (TEMEK) eşzamanlı olarak, Uludağ Üniversitesi ve Su Vakfı işbirliği ile Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecektir.

 

Sempozyum; ülkemizdeki temiz enerji kaynaklarının belirlenebilmesi ve kullanılması için değişik bilim dallarında, devlet kurumlarında, yerel yönetimlerde ve sanayide çalışanların, bu konulardaki araştırma ve görüşlerini sunarak tartışabilecekleri, tanışabilecekleri ve ürünlerini sergileyebilecekleri bilimsel bir ortam oluşturuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat