Özdilek

Güncel

Büyükakın’dan Çınarlıkent’te inceleme

Çınarlıkent Konutları’nın 28 Kasım’daki ön teslimi öncesinde Genel Sekreter Büyükakın tarafından inceleme yapıldı

15 Kasım 2016 Saat: 08:34
Büyükakın’dan Çınarlıkent’te inceleme
Büyükakın’dan Çınarlıkent’te inceleme

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kent Konut A.Ş. tarafından yapılan Derince Çınarlıkent Konutları’nda ön teslim öncesinde incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Büyükakın’a Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özon ve proje sorumluları eşlik etti.

 

“SON RÖTUŞLAR YAPILIYOR”

Genel Sekreter Büyükakın, “Projede konutlarımız tamamlanmaya başladı. Ön teslimlerine 28 Kasım’dan itibaren başlayacağımız konutlarda son rötuşlar yapılıyor. Kentimize ve burada ikamet edecek olan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun diliyorum’’ diye konuştu.

 

28 KASIM’DA ÖN TESLİMAT

Kent Konut tarafından yapılan konutların toplam 418 adedinin 28 Kasım’da ön teslimine başlanacak. 1+1, 2+ 1 ve 3+1 olarak planlanan projenin içerisinde farklı donatı alanları da bulunacak. Vatandaşlar ön teslimde dairelerinin kontrollerini sağlayacak.

 

71 BİN 450 METREKARE ALAN

Çınarlıkent  Projesi, 71 bin 450 metrekare alan üzerinde gerçekleştiriliyor. Bunun 34 bin 450 metrekaresinde inşaat çalışması yapıldı. Proje kapsamında aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projede, site içi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi su deposu, mescit ve sosyal tesis alanı yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat