Özdilek

Spor

Büyükşehir’li Minik Eskrimciler Turu Geçti

Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu minik eskrimciler, İstanbul’da yapılan TED Masters turnuvasında kürsüyü tarafından Gebze’de yapılan ön eleme müsabakalarında turu rahat geçti

8 Kasım 2013 Saat: 01:19
Büyükşehir’li Minik Eskrimciler Turu Geçti
Büyükşehir’li Minik Eskrimciler Turu Geçti

İstanbul Tenis Dağcılık Eskrim Kulübü spor tesislerinde gerçekleşen TED Masters Eskrim Turnuvasına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu Eskrimciler ilk üçü kimseye bırakmadı. Başarılı minik eskrimciler 30 sporcunun katıldığı ve bu yıl ilki gerçekleştiren turnuvaya antrenör Ömer Kılıç nezaretinde bayanlarda beş, erkeklerde üç olmak üzere toplam 8 sporcuyla katıldı.

 

ERKEKLERDE İLK ÜÇÜ ALDI

6 kulübün katıldığı turnuvada mavi beyazlı minik eskrimciler, Süper Minik Erkekler Flöre kategorisinde ilk üçü kazanarak, kürsüyü kimseye bırakmadı. Kocaeli Büyükşehirli minik eskrimcilerden Yusuf Arhan Doyaroğlu şampiyon olurken ikinci Ali Mert Bıyıklı ikinci, Toygun Galyan ise üçüncü oldu.

 

BAYANLARDA BİRİNCİ VE ÜÇÜNCÜ OLDU

Erkeklerde olduğu gibi bayanlar Flöre’de de Büyükşehirli eskrimciler başarılı bir tablo çizdi. Kübra Temel kategorisinde şampiyon olurken, Hayrunisa Dinçer ise üçüncü oldu. Üst yapıda da milli takıma birçok sporcu veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü alt yapıda da geleceğe yönelik yaptığı yatırımlarla eskrim sporunu Kocaeli’de ve Türkiye’de zirveye çıkarmak istiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat