Özdilek

Güncel

Çakmak'ta kayyum kalktı

Çakmak marketlerin yönetimi aileye verildi. Ancak hala cezaevinde bulunan yüzde 24 hisse sahibi Murat Çakmak hakkındaki kayyum kararı devam ediyor.

9 Ocak 2017 Saat: 16:25
Çakmakta kayyum kalktı
Çakmak'ta kayyum kalktı

FETÖ/PYD terör örgütü operasyonları kapsamında  geçtiğimiz temmuz ayında  tutuklanarak cezaevine gönderilen Murat Çakmak'ın ortağı olduğu Çakmak Market’e bir süre önce kayyum atandı. 

  Kayyum sonrası Çakmak marketin 4 şubesinin başına AK Parti Milletvekili Adayı ve eski İl Başkan Yardımcısı Avukat Halit Çokan, getirildi.Bir süredir kayyum tarafından idare edilen Çakmak Marketleri ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre  Çakmak Marketin yüzde 52 hissesine sahip baba  Ali Çakmak, adli kayıtlarda tutuklu görünüyordu.  Bir süre sonra  bunun bir isim benzerliğinden dolayı yaşandığı  uyuşturucu suçundan tutuklu bulunan 1990 doğumlu  Ali Çakmak, ile  Çakmak ailesinin reisi ve marketlerin en büyük hissedarı olan Ali Çakmak’ın karıştırıldığı tespit edildi. 

  Yapılan tespit üzerine kayyum kararı  bozuldu.  ve Çakmak marketlerin yönetimi aileye verildi. Ancak hala cezaevinde bulunan yüzde 24 hisse sahibi  Murat Çakmak hakkındaki  kayyum kararı devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat