Özdilek

Spor

Çankaya bıraktı Yıldız başladı

Birinci Küme B Grubunda zorlu günler yaşayan Tayfunspor’un genç başarılı teknik adamı Özgür Çankaya istifa etti. Tayfunspor yönetimi Çankaya’nın yerine göreve Fatih Yıldızı getirdi.

19 Kasım 2016 Saat: 17:20
Çankaya bıraktı Yıldız başladı
Çankaya bıraktı Yıldız başladı

Birinci Amatör Küme’de sıkıntılı günler geçiren Tayfunspor, şampiyon hocası Fatih Yıldız’a yeniden kavuştu. Fatih Yıldız döneminde 2 yıl içinde 2.Küme’den Amatör Süper Lig’e kadar yükselen Tayfunspor, genç teknik adamın takımdan ayrılmasından sonra hızlı bir düşüş yaşamıştı. Amatör Süper Lig’deki ilk sezonunda tutunamayan, bu sezonda 1.Küme’de sıkıntılı günler geçiren ve geride bıraktığı 8 maçta 3 puan toplayabilen bordo-beyazlılar kurtuluşu Fatih Hoca’da buldu. Tayfunspor’u tekrar eski günlerine döndürmek için kolları sıvayan genç teknik adam, “Hayatta her zaman kötü gün dostu olmuşumdur. Gönlümüzde ayrı bir yere sahip olan Tayfunspor’un yaşadığı sıkıntılar ortadayken görevden kaçmak doğru olmazdı. Doğru planlamalarla Tayfun’u hak ettiği yere tekrar getireceğiz” diye konuştu. Fatih Yıldız’ın yardımcılığına ise Tayfunspor’da forma giymiş bir isim olan İbrahim Babur getirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat