Özdilek

Spor

Cansu İnal, Eskrimde Türkiye İkincisi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Antalya’da yapılan Gençler Türkiye Şampiyonasında Kağıtspor Eskrim sporculardan Ayşe Cansu İnal ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
 
KILIÇTA GÜMÜŞ MADALYA
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporun 4 sporcu ile katıldığı Eskrim Gençler Türkiye Şampiyonası’nın Bayanlar Kılıç dalında yarışan Ayşe Cansu İnal kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Aslıhan Kayabaş ve diğer genç sporcuların ilk 8 ve 32 arasında derece elde ederek bireysel puanlarını yükselttikleri müsabakalarda zorlu mücadeleler izlendi.
 
14 İLDEN 200 SPORCU
Türkiye Eskrim Federasyonu’nun düzenlediği Milli Takım seçmesi özelliği de taşıyan müsabakalara 14 ilden 200 sporcu katıldı. Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin ve Kocaelili Yönetim Kurulu üyesi Halit Bostancı ile Eskrim İl Temsilcisi Nedim Aktürk ve Ahmet Erim ile Büyükşehir Kağıtspor Yöneticisi ve Eskrim Branş Sorumlusu Murat Uzar müsabakaları birlikte izledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat