Özdilek

Güncel

ÇEKER DEN KEŞMER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker ve heyeti Kocaeli Tabipler Odası Başkanı Dr. Kemal Keşmer’i makamında ziyaret etti.

 

Güncel Konular Tartışıldı.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Şube Başkan Yardımcılar Şengül Çakmak, Arif Ovalı, Sema Gümüş Yaşar ve Saniye Yıldıran, birlik de Kocaeli Tabipler Odası Başkanı Dr. Kemal Keşmer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette tabipler odası yönetim kurulu Recep İpçi, Ersin Karagöz, Aysun Şikar Aktürk, Burhan Çağlar Usta, Özcan Özmen, Murat Erözmen de hazır bulundu. Şube Başkanı Çeker’in hayırlı olsun ziyaretinde güncel konular tartışıldı. Görüşmeden her iki taraf da memnun kaldı. Tabipler Odası Başkanı Dr. Kemal Keşmer ziyaret için Çeker ve Heyetine teşekkür etti.

 

Keşmir Ve Arkadaşlarının Yönetime Talip Olmaları Sevindiricidir.

Çeker; Vatandaşın birbirine şüphe ile yaklaştığı, birbiri ile konuşurken kelimeleri cımbızla seçtiği, konuşmamak için bir araya gelmemeye gayret sarf ettiği, vasıfsız vatandaşlarımızın bile hayatın akışında yaşamış oldukları sorunları dile getirmeye çekindiği bir süreç de sayın Keşmer ve yönetime seçilen arkadaşları Tabipler birliğine üye hekimlerimizin ekonomik ve sosyal haklarının korunması ve geliştirilmesi için yönetime talip olmaları sevindiricidir. Dedi. Başkan Çeker; Vatandaşımızın sağlık hizmetlerine kolay ulaşması, daha sağlıklı hizmet alabilmeleri vatandaşımıza sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarının da gelecek gaygısı olmadan, geçim derdi olmadan huzurlu bir ortamda hizmet sunabilmeleri için sendika olarak üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Diyalog ortamını geliştirmek de, daha sık bir arada olmakta fayda görüyoruz. Dedi.

 

Güçlerimizi Birleştirmenin Sayısız Faydası Vardır.

Başkan Keşmer; İş birliği içerisinde olmanın faydalı olacağına inanıyoruz. Güçlerimizi birleştirmenin sayısız faydası vardır. Dedi. Başkan Keşmer ; Ziyaret için Şube Başkan Çeker ve heyetine teşekkür etti

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat