Özdilek

Güncel

Çeker, Fuluğ Sendika Hükümetin Paydaşıdır

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Temsilcileri ile toplantı yaptı.

30 Aralık 2013 Saat: 00:09
Çeker, Fuluğ Sendika Hükümetin Paydaşıdır
Çeker, Fuluğ Sendika Hükümetin Paydaşıdır

Çeker; 2014 Bütçesi Hakkında Açıklamada Bulundu

Türk  Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Temsilcileri ile toplantı yaptı.  Toplantıya Şube Başkan Yardımcısı Arif Ovalı, Umut Birol İlce temsilcisi Metin Sabur, Hastane Baş Temsilcisi Tahir Saklaman, Temsilci Mustafa Çiftcioğlu katıldı. Şube Başkanı Ömer Çeker çalışma hayatı ile ilgili gelişmeler hakkında temsilcileri bilgilendiren Başkan Çeker; 2014 bütçesi hakkında açıklamada bulundu.

 

Hükümet  Memuru, Emekliyi Enflasyon Ve Yoksullukla Baş Başa Bırakmıştır.

Şube Başkanı Çeker; “Kimsesizlerin kimsesi olacağım” diye iktidara gelen Hükümet, mesaisini, akraba, eş, dost ve tanıdıklarını âbâd etmek için harcadı, kendi yakınlarından  ve yandaşlarından başka kimsenin bir şeyi olmadı” dedi. Başkan Çeker; ““Yoksulluğu bitireceğim.” diye iktidara gelen hükümetin yarattığı tabloda, 41 milyon vatandaşımız iki günde bir, sofrasına bir kap et yemeği koyamıyor. Hükümet Fuluğ sendikanın mağdur ettiği Ücretli kesimin mağduriyetini bütçe görüşmelerinde giderme şansı varken  bu şansı kullanmayan hükümet  memuru, emekliyi enflasyon ve yoksullukla baş başa bırakmıştır. Dedi.

 

Yapılan Zam Enflasyonun Çok Altında Bir Zamdır.

Açıklamalarını sürdüren başkan Çeker; Son bir yılda LPG’ye %20, patates %93; kuru fasulye %46; ilac %25; ekmek %13; kuru soğan %12; peynir %11 zamlanmıştır. Diyen Çeker; Hükümetin paydaşı fuluğ sendika  Hükümet sözleşme masasında 2014 yılının tamamı için 123 lira, 2015 yılın için ise %3+3 sefalet ücretine yandaş sendikasına imza attırmıştır. Buda memur ve emeklilerin maaşlarına % 5,1 zam demektir. Yapılan zam enflasyonun çok altında bir zamdır. Dedi.

 

Hükümetin Art Niyetli Olduğunun Göstermektedir.

Başkan Çeker; Hükümet Bütçe görüşmelerinde Yandaş fuluğ sendikanın memura yapmış olduğu ekonomik hasarı “ zararı” bertaraf edebilirdi. Ama etmedi. Buda hükümetin art niyetli olduğunu göstermektedir.  Dedi. Çeker; Çünkü fuluğ sendika hükümetin paydaşıdır. Hükümet memura kendisinin yapamayacağı kötülüğü fuluğ sendika eliyle hayata geçirmiştir. Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat