Özdilek

Güncel

Çeker: Vatandaş ithal vekil istemiyor"

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker heyeti ile birlikte CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva’yı makamında ziyaret etti.

14 Şubat 2015 Saat: 09:45

Türk Sağlık-Sen  Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Şube Başkan Yardımcısı Umut Birol, Başiskele İlçe Temsilcisi Yalcın Gül, KOÜ Tıp Fakültesi İş Yeri Baş Temsilcisi Burcu Görüş, Erol Kalemer ile birlikteCHP İl Başkanı Cihat Altunyuva’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Başkan yardımcısı Kenan Diler, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Akagündüz, Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal hazır bulundu. Şube Başkanı Çeker İl Başkanı Cihat Altunyuva’ya ve heyetine başarılar diledi. 

Vatandaşımızın Gönlüne Dokunmalı Oy İstemelidir

Ziyarette konuşan Türk Sağlık Sen  Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker; “CHP Kocaeli İl başkanlığına atanan Cihat Altunyuva’nın şahsında  ekibini tebrik eder, yeni görevlerinde muafakiyetler dileriz. Dedi. Çeker;  Önümüzde yakalaşan genel seçimler var. Bu seçimlerde ana muhalefet partisine büyük iş düşmektedir, Ülke tehlikenin eşiğinde, adeta uçurumun kenarında, Ülkemizi bu durumdan el birliği ile hep birlikte kurtarmamız gerekiyor. Diyen Başkan Çeker ; CHP büyük iş düşmektedir. Ülkenin içinde bulunduğu durumu vatandaşımıza bıkmadan usanmadan anlatmalı, vatandaşımızın gönlüne dokunmalı oy istemelidir" dedi.

 Vatandaşımız İthal Millet Vekili İstemiyor.

Açıklamalarını Sürdüren Çeker;  “Vatandaşımız ithal Millet Vekili istemiyor. Partiye gönül vermiş, parasını harcamış, eşine ve çocuğuna ayıracağı zamanı CHP için ayırmış, partide ayak izi olan, emeği olan, kentin değerleri ile dinamikleri ile harmanlaşmış, kent ve kentimizde yaşayan vatandaşlarımız için gayret sarf edecek, vatandaşın gönlüne dokunacak, Kamu çalışanlarının sorunlarına duyarlı olacak, uğradıkları haksızlıklar karşısında Kamu çalışanın hakkını savunacak  Milletvekilleri istiyoruz. Diyen Çeker;  İthal milletvekilleri istemiyoruz” Dedi.

Türk Sağlık Sendikası İlimizin Etkili, Güvenilir, Sivil Toplum Örgütlerindendir.     

Başkan Ömer Çeker’in ardından konuşan CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, “ Siyasi partileri iktidara götüren yollardan biride siyasi partilerin sivil toplum örgütleriyle iyi ilişkiler kurmasıdır. Türk Sağlık Sendikası  ilimizin etkili, güvenilir sivil toplum örgütlerindendir. Sağlık çalışanlarının haklarının korunması ve geliştirilmesi için etkin bir mücadele yaptıklarını izlemekteyiz. Mevcut olan ilişkilerimizi daha da üst seviyelere taşımak için gereken yapılacaktır" dedi.

 Bizler De İthal  Milletvekiline  Karşıyız.

Açıklamalarını Sürdüren İl Başkanı Altınyuva;  Biz CHP olarak her zaman sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarıyla yakın ilişkiler kurmak için çabaladık. Dedi. İl Başkanı Altınyuva; Öte yandan Sendika başkanımızın dediği gibi bizler de ithal  Milletvekiline  karşıyız. Zaten 15 Şubat’ta genel başkanımız milletvekili konusunda yöntemi açıklayacak. Bizler de önseçim olması noktasında diretiyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat