Özdilek

Güncel

Çeker ve Heyeti Porf. Dr. Erdem’i Ziyaret Etti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker ve heyeti KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Porf. Dr. Faruk Erdem’i makamında ziyaret etti.

 

 

Çeker ve Heyeti Porf. Dr. Erdem’i Ziyaret Etti.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Şube Başkan Yardımcısı Zekai Dumlupınar, Sema Gümüş, İş Yeri Baş Temsilcisi Uğur Köksal Baş Temsilci, Yalçın Gül, Burcu Karakuzu, Ercan Öztürk, Burcu Gürüş, Tuğba Kantarcı, Sevilay Tanış ile birlik de sendikalardan ve çalışma hayatından sorumlu Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Yardımcısı Porf. Dr. Faruk Erdemi makamında ziyaret etti. Şube Başkanı Çeker kuruma yeni atanan temsilcileri kurum amiri ile tanıştırdı. Çalışma hayatı ile ilgili sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmeden her iki taraf da memnun kaldı. Porf. Dr. Faruk Erdem ziyaret için Çeker ve Heyetine teşekkür etti.

 

Ziyaret Sendikamız Ve Kurum Çalışanlar Adına Faydalı Olmuştur.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkanı Çeker; Kurumda sendikamız adına faaliyet gösterecek temsilcilerimizi sendikalardan ve çalışma hayatından sorumlu Başhekim Yardımcısı Porf. Dr. Faruk Erdem ile tanıştırdık. Ziyaret Sendikamız ve kurum çalışanlar adına faydalı olmuştur. Diyen Başkan Çeker; Sağlık çalışanlarını ve halkımızı yakından ilgilendiren güncel konuları müzakere etme fırsatı bulduk dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat