Özdilek

Güncel

Cem Vakfı Başkanı Doğan’a Çifte Karşılama

Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu, Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan’ı ağırladı

15 Haziran 2014 Saat: 21:06
Cem Vakfı Başkanı Doğan’a Çifte Karşılama
Cem Vakfı Başkanı Doğan’a Çifte Karşılama

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan’ı Sırrıpaşa Konağı’nda ağırladı. Büyükşehir Genel Sekreter Vekili Doç Dr. Tahir Büyükakın’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Doğan’a kent hakkında bilgiler verdi.

 

Doğan’dan Kocaliye’ye Övgü

Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’yla bir araya geldi. Sırrıpaşa Konağı’nda gerçekleşen ziyarette Doğan, Kocaeli’nin sınırlarının tamamı büyükşehir olan iki kentten biri olmasıyla diğer büyükşehirlere örnek olduğunu belirtti. Kocaeli modelinin başarıya ulaşmasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bunu diğer büyükşehirlerde de uygulamaya koyduğunu söyleyen Doğan, yerelleşmenin önemine vurgu yaptı.

   Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise Kocaeli hakkında bilgiler verirken, son 10 yılda Kocaeli’nin büyük bir değişim ve gelişim yaşadığını belirtti. İzmit Körfezi’ne giden atık suların yüzde 98’ini arıttıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Hem çevremize hem denizimize gözümüz gibi bakıyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat