Özdilek

Güncel

Cemşir Ağa’dan Başkan’a Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehir Tiyatrosu’nun başarılı oyuncularından, Hanımın Çiftliği dizisinde Cemşir Ağa rolünü üstlenen Mehmet Çevik’i misafir etti. Dizinin Cemşir Ağası, Başkan Karaosmanoğlu’na Kocaeli’nde sanata ve sanatçıya verdiği değer nedeniyle teşekkür etti.
 
MEHMET ÇEVİK HASRET GİDERDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda 1997 yılından bu yana görev yapan başarılı sanatçı Mehmet Çevik, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Halen Adana’da çekimleri devam eden Hanımın Çiftliği dizisinde Cemşir Ağa rolünü canlandıran Çevik, Başkan Karaosmanoğlu’na hasret ve sevgiyle sarıldı.
 
BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Uzun süredir çekimler nedeniyle İzmit-Adana arasında mekik dokuyan Çevik, Başkan Karaosmanoğlu ile hasret giderdi. Şehir Tiyatroları’nda son olarak ‘Ah O Güzelim Kaymaklı Dondurma Renginde Elbise’ oyununun yönetmenliğini üstlenen Çevik, Başkan Karaosmanoğlu’na Kocaeli’nde tiyatroya, sanata ve sanatçıya verdiği değer nedeniyle teşekkürlerini iletti.
 
TİYATROYA KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK
Ünlü sanatçı Çevik’i sahnede ve televizyonda elde ettiği başarı nedeniyle kutlayan Başkan Karaosmanoğlu da, ‘’Mehmet Çevik, sevdiğimiz ve çok başarılı bir sanatçımız. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’na çok önem veriyoruz. Tiyatronun halkın her kesimiyle buluşması için TIR Tiyatrosu’yla köylerimizi dolaşıyoruz, yeni sahneler açıyoruz. Büyükşehir olarak, Kocaeli’nin kültürel, sosyal ve sanat yaşamına katkılarımız devam edecek’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat